Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy állnátok bosszút?

Figyelt kérdés
Meg akarom leckéztetni a volt pasimat és higgyétek el megérdemli. De nem úgy akarom hogy más fiúval lásson mert nem akarok rajta kívül mást. Ötletek?
2013. márc. 10. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

Azért - már bocs -, de neked sem lehet túlzott nagy önbecsülésed, ha a történtek után áhítozol utána, meg epekedsz. Tényleg visszafogadnád?! Amikor láttad, hogy MÁSSAL CSÓKOLOZOTT?? Legyen már eszed.

Én ha a helyedben ezt láttam volna, inkább meggyűlölném, mintsem ácsingózzak utána. Meg még vendetta. Már bocs, de nem vagy normális.

2013. márc. 10. 11:09
 12/19 anonim ***** válasza:
ha jönne se fogadnám vissza. ilyet akarsz te visszakapni? utána ránézne egy lányra már veszekedés lenne belőle.. ha már nincs bizalom, szerintem hagyd a francba. most ok hogy rosszul esik, hát te szeretted, de gondolj arra hogy egyik ajtó bezárul a másik kinyílik. lehet egy hónap múlva találkozol életed párjával, aki megérdemel téged és azon fogsz tanakodni hogy " te jó isten mit láttam én az előző pasimban".. :D
2013. márc. 10. 11:11
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha vissza akarod szerezni akkor leginkább ne állj rajta bosszút, mert akkor egy utolsó kis g.cinek fog tartani.

És egyébként meg ha szakított veled akkor nics mit megbosszúlnod. Azt csinál amit akar!

2013. márc. 10. 11:14
 14/19 anonim ***** válasza:

A bosszú a gyerekek módszere...

Vagy keresd fel a bosszúállókat,talán amerika kapitányt hamar megtalálod.

2013. márc. 10. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
11 voltam, az kimaradt, ha ezek után bosszút állsz, akkor magadat járatod le! Ezt ő is így fogja gondolni, és utána szégyellni is fogod magad.
2013. márc. 10. 11:15
 16/19 Shai-Hulud ***** válasza:

1. Ki fogod bírni nélküle.

2. Majd elmúlik...

3. Ne erőltesd magad rá senkire, aki ezt nem akarja.

4. A bosszú egy igen kicsinyes dolog...

2013. márc. 10. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudod mi a bosszú ebben az esetben? Ha mégis visszajön, és közli, hogy te kellesz, akkor azt mondod: Menj vissza az X.Y.-hoz, mert nekem nincs rád időm, úgyhogy kocc." Na ez bosszú. De a hozzáállásoddal erre úgysem leszel képes, sőt, ha megjelenik azonnal a karjaiba omlasz majd. Elmondanám, hogy utána egy felmosórongynak fog tartani, akivel MINDENT meg lehet csinálni, szóval csak szólok.
2013. márc. 10. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Gyújtsd fel, öntsd le kromofággal a kocsiját, rabold el a kutyáját...

Kib@szott gyerekes vagy. Lépj tovább rajta és tanulj belőle, h mit rontottatok el.

2013. márc. 10. 13:45
 19/19 anonim ***** válasza:
17esnél a pont!!
2013. márc. 10. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!