Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan álljak bosszút az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan álljak bosszút az EX-pasimon?

Figyelt kérdés

Tudom hogy kicsi a farka mivel együtt voltunk, terjesszem el?

azt is tudom hogy 3 évig szerelmes volt a legjobb barátjába aki PASI. eléggé gázos szitu.

de most dobott mert hogy én hiszizem amikor ő picsog mindenért. most akkor mivan? mit akar? hogy ne hisztizzek ha picsog? egy óráig benn rohad a fürdőbe, mit picsog?

hogy álljak bosszút rajta? mert azt akarom hogy szenvedjen!

18L

2013. okt. 1. 23:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Sehogy. Én lekaksiznám a helyedben.
2013. okt. 1. 23:18
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Az életkorod és értelmi fejlettséged között majdnem akkora differencia van mint a közepes Föld-Hold távolság.
2013. okt. 1. 23:18
 3/25 anonim ***** válasza:
Okos döntés lenne lesüllyedni az ő szintjére, de tényleg!
2013. okt. 1. 23:19
 4/25 viktor123456 ***** válasza:
De ráérsz baaaz. :-)
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne bosszút állnod rajta? Csak nem egy Brazil szappanoperában érzed magad?
 6/25 anonim ***** válasza:
például úgy, hogy megszűnsz.
2013. okt. 1. 23:20
 7/25 anonim ***** válasza:
52%

Milyen egy szánalmas kis ri_banc vagy... A nők szégyene vagy!

És sehogy ne állj bosszút, épp eleget szenvedett azáltal, hogy hozzád kellett érnie, és el kellett téged viselnie, amíg együtt voltatok. És kérlek, soha többé ne legyen pasid, és főleg ne is szaporodjál!

8/25 anonim ***** válasza:
Kicsit nyugodj meg, aludj az egészre egyet. Így most fel vagy hergelve, ami eléggé látszik az írásodból.
 9/25 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 23:21
 10/25 A kérdező kommentje:
nem de, ő dobott amikor örülhetett volna hogy megkapott engem. ráadásul ilyen homár is a szentem. most mit tegyek? mosollyal az arcomon hagyjam? állandfoan órákat buz-izta a haját, meg bőgött bas zod mindenen, mondom neki Bu zivagy? erre meg elkezd bőgni, ok kiakadtam, de az meg bőg azt közli hogy szakítsunk. jézusom.... mekkora hülye voltím hogy ezzel összejöttem. bósszúút.
2013. okt. 1. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!