Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha sokszor kicsesztek veletek érzelmileg, mindenképpen bosszút álltok a pasikon később?
Lányok, ha sokszor kicsesztek veletek érzelmileg, mindenképpen bosszút álltok a pasikon később?
Tehát visszaadjátok, visszacsaljátok stb. még akkor is, ha történetesen egy odafigyelő, törődő pasival van dolgotok?
Nem.
Miért állnék bosszút egy olyanon, aki nem bántott?
Azon sem szoktam bosszút állni, aki kicseszett velem, max. verbális bántalmazást szoktak kapni, de azt igen velőset, de ugyanakkor kulturáltat. :)
én ezt a fiúknál vettem eddig észre. de aztán lehet, hogy embere válogatja.
minden esetre részemről inkább úgy mondanám, hogy saját magam szívom meg, és ez a kapcsolataimon is meglátszik...
Nem igazán vagyok bosszúálló típus. Én inkább a 'soha a büdös életben hozzászólni, keresni és kommunikálni vele nem fogok, ott rohadjon meg, ahol van" típusú ember vagyok - persze miután verbálisan úgy kiosztottam és megaláztam, hogy égett, mint a rongy.
Nem pazarlok addig is az illetőre értékes időt, amíg a bosszún agyalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!