Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok miert varjatok el mindenkeppen ezt? Magyarazat lent.

Figyelt kérdés
Hogy egy ferfi tokeletesen alavesse magat az o elképzeléseiknek. Miert nem szeretnek ugy is, ha rossz vagyok? Nem vagyok kurogatos, semmi balheban nem vagyok benne, viszont eros a karakterem, szokimondo vagyok es hirtelen olykor. De nagyon tudok szeretni es ha egy lanyba szerelmes vagyok, mindent megtennek erte hibaim ellenere.
2013. máj. 5. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Most erre mit mondjunk?... Mindenkinek vannak elvárásai. Ha neked ez sok, ne légy olyan csajjal. Szerintem mindenki szabadon eldöntheti, hogy mit fogad el, mit vár el, s mit nem.
2013. máj. 5. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert a tökéletesség kellene nekik. Legyél egyszerre domináns, de közben nekik vesd alá magad, de közben még legyél vicces, de mégis komoly, nézz ki jól, de ne túl jól, legyél kedves, de ne nagyon, de g*ci se legyél.

Urban legend, hogy van olyan csávó aki ezeket mind teljesítette hosszú távon.

2013. máj. 5. 16:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy hirtelen vagy ?... Ha hirtelen felindulásból lekeversz egy pofont a csajnak akkor már ne haragudj, de nem kárpótolod azzal, hogy de baromira szereted és mindent megtennél érte...

Amúgy is, ebbe a "mindent megtennék érte" -be miért nem tartozik bele az, hogy aláveted magad az ő elképzeléseinek. Szerintem a MINDEN-be ez is benne van :)... ha meg nincs akkor leszel szíves és nem használsz ekkora szavakat.

2013. máj. 5. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a hibáidat kiegészítenéd figyelmességgel, semmi bajuk nem lenne. legalábbis a normálisabb fajtának.
2013. máj. 5. 16:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Gergő te vagy az?
2013. máj. 5. 16:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Milyen gergo? Nem.
2013. máj. 5. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:
én kimondottan szeretem az ilyen fiukat mint amilyennek leirtad magad, és mindenben meglehet egyezni:)
2013. máj. 5. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!