Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemezés a buszon, a csajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemezés a buszon, a csajom előtt? (magyarázat lejjebb)

Figyelt kérdés
Van nekem egy barátnőm,és együtt jöttünk buszon hozzánk,amikor szólt nekem,hogy egy csaj nagyon néz.És azt hittem őt,de nem,mert engem.És nem ismertem,szóval nem értettem mi van,erre most rám haragszik a nőm,mert szemeztem vele szerinte.Most ilyenkor mi van?
2013. febr. 26. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Hp a csajod
2013. febr. 26. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
ez kemény, emberek, nem a f@szom...a barátnőd emiatt képes megharagudni?
 3/8 anonim ***** válasza:
mi lenne? megy tovább az élet
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi ezen a harag ok,hiszen csak egyszer néztem oda egy pillanatra,amikor felhívta rá a figyelmem.

Volt egy másik ilyen eset a piacon is,az egyik árúslány(nem cigány) nagyon bámult,azt mondjuk észre is vettem,de nem foglalkoztam vele.Azt meg meg akarta verni.Most vagy annyira csúnya vagyok,hogy aszt bámulni kell,vagy nem tudom.De mindből én húzom a rövidebbet...

2013. febr. 26. 20:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha jó csaj a barátnőd, attól időnként a lányoknak elgurul a gyógyszere és bizony elkezdenek nézni.

Ettől a barátlányok sajnos be szoktak pöcceni, még a barát barátnők is, mert hát milyen dolog ez ? Igazuk van.

Nem szemeztél vele, nyilván ledöbbentél és azért nézted. Mond meg a barátnődnek, hogy rácsodálkoztál micsoda egy pofátlan dolog, hogy néz, neked ő a legszebb és akkor se nézel mást, ha nincs ott. -Na jó ez utóbbit úgyse hiszi el.

2013. febr. 26. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
nyugtasd meg, hogy nem azzal a csajjal jársz a buszról meg a piacról, hanem vele
2013. febr. 26. 20:31
 7/8 A kérdező kommentje:

Elég féltékeny természet.

Hát jó csajnak számít szerintem,de lehet elfogult vagyok.

Bezzeg amikor egyedül voltam...Mondjuk lehet akkor csak nem veszem észre.

2013. febr. 26. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd,a barátnőd féltékeny és kissé hisztis.Azért hisztizik,mert rosszul esik Neki,ha más megnéz Téged,hiszen kicsi az önbizalma,alul értékeli magát,s ezt így adja ki magából.Mikor kikel magából,arra van szüksége valójában,hogy megnyugtasd,bátorítsd,önbizalmat adj neki.Dicsérd meg többször,szeretgesd,biztasd,mondd el Neki,hogy számodra Ő a legfontosabb,csak Őt szereted,nem érdekel más.Ha normális,akkor ezek után megnyugszik,és felhagy ezzel.
2013. febr. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!