Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemezés a buszon, a csajom előtt? (magyarázat lejjebb)
Nem tudom mi ezen a harag ok,hiszen csak egyszer néztem oda egy pillanatra,amikor felhívta rá a figyelmem.
Volt egy másik ilyen eset a piacon is,az egyik árúslány(nem cigány) nagyon bámult,azt mondjuk észre is vettem,de nem foglalkoztam vele.Azt meg meg akarta verni.Most vagy annyira csúnya vagyok,hogy aszt bámulni kell,vagy nem tudom.De mindből én húzom a rövidebbet...
Ha jó csaj a barátnőd, attól időnként a lányoknak elgurul a gyógyszere és bizony elkezdenek nézni.
Ettől a barátlányok sajnos be szoktak pöcceni, még a barát barátnők is, mert hát milyen dolog ez ? Igazuk van.
Nem szemeztél vele, nyilván ledöbbentél és azért nézted. Mond meg a barátnődnek, hogy rácsodálkoztál micsoda egy pofátlan dolog, hogy néz, neked ő a legszebb és akkor se nézel mást, ha nincs ott. -Na jó ez utóbbit úgyse hiszi el.
Elég féltékeny természet.
Hát jó csajnak számít szerintem,de lehet elfogult vagyok.
Bezzeg amikor egyedül voltam...Mondjuk lehet akkor csak nem veszem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!