Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt? Van rá ésszerű magyarázat?
Interneten 3 hónapja megismertem egy lányt mindennap beszélgetünk akár még este is fent maradunk hajnalig mert élvezzük egymás társaságát.
Na most jön a baj 1 hónapja többet érzek mint barátságot egyszerűen csak arra tudok gondolni a karomba akarom zárni meg akarom ölelni és nem elengedni soha.
szóval ja többet érzek mint barátság, de mitől van ez?
hiszen még nem is találkoztam vele soha nem láttam személyesen csak internet semmi több.
Mert az nehéz lenne nem tudok el menni 300 kilómétert
és ő sem tudd jönni, az én fejemben is megmoccant ez a dolog hogy találkozzunk de a lány nem tudhatja illetve nem tudd róla hogy én többet éreznék iránta. azért nem is mondom el mert azt mondaná ez internet nem lehet hogy bele szerettem.
Tudom hogy bárkinek ki adhatja magát de mivel mi mindent megragadtunk annak érdekében hogy ezt elkerüljük így meg volt a Kamerázás, Telefonálás.
Szóval én én ő meg ő:)
igen lehetséges hogy a személyisége ragadott el ennyire nem tudom ez csak egy érzés lehet el múlik lehet nem, de azt sem tudom ő hogy tekint rám?! csak tippelni tudom hogy barátként haver semmi több.
nem vagyok Fatökű szó nincs erről kérlek szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!