Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? Van rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Van rá ésszerű magyarázat?

Figyelt kérdés

Interneten 3 hónapja megismertem egy lányt mindennap beszélgetünk akár még este is fent maradunk hajnalig mert élvezzük egymás társaságát.

Na most jön a baj 1 hónapja többet érzek mint barátságot egyszerűen csak arra tudok gondolni a karomba akarom zárni meg akarom ölelni és nem elengedni soha.

szóval ja többet érzek mint barátság, de mitől van ez?

hiszen még nem is találkoztam vele soha nem láttam személyesen csak internet semmi több.

2013. febr. 21. 11:29
1 2
 1/11 Tréfarépa ***** válasza:
Miért nem élőben ismerkedsz inkább vele?????
2013. febr. 21. 11:31
 2/11 A kérdező kommentje:

Mert az nehéz lenne nem tudok el menni 300 kilómétert

és ő sem tudd jönni, az én fejemben is megmoccant ez a dolog hogy találkozzunk de a lány nem tudhatja illetve nem tudd róla hogy én többet éreznék iránta. azért nem is mondom el mert azt mondaná ez internet nem lehet hogy bele szerettem.

2013. febr. 21. 11:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Úgy,hogy bejön a személyisége. De tudod,interneten bárki mondhat magáról bármit,úgy hogy előnyösebb lenne már megismerned személyesen
2013. febr. 21. 11:34
 4/11 Tréfarépa ***** válasza:
Én annak idején voltam hasonló helyzetbe20n. De voltam olyan tökös és elmentem hozzá személyesen megismerkedni. És én 420km-t utaztam ... Kolozsvárra. CSak személyesen érdemes.... ne légy fatökű.
2013. febr. 21. 11:37
 5/11 A kérdező kommentje:

Tudom hogy bárkinek ki adhatja magát de mivel mi mindent megragadtunk annak érdekében hogy ezt elkerüljük így meg volt a Kamerázás, Telefonálás.

Szóval én én ő meg ő:)

igen lehetséges hogy a személyisége ragadott el ennyire nem tudom ez csak egy érzés lehet el múlik lehet nem, de azt sem tudom ő hogy tekint rám?! csak tippelni tudom hogy barátként haver semmi több.

nem vagyok Fatökű szó nincs erről kérlek szépen.

2013. febr. 21. 11:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Minden kép találkozzatok...
2013. febr. 21. 11:50
 7/11 A kérdező kommentje:
és ha nemet mond a találkozásra? mert a pénzt össze tudnám gyűjteni rá nem arról van szó. félek a csalódástól
2013. febr. 21. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát bízunk benne hogy nem mond nemet, ha nem lennél szimpi neki akkor nem beszélne veled 3 hónapja akár hajnalig...
2013. febr. 21. 12:05
 9/11 A kérdező kommentje:
ebben teljesen egyet értek. találkozás nekem is neki is jó lenne de ha csak barátként tekint rám? akkor az elrontja az egész "barátságot"
2013. febr. 21. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Találkozzatok, és kiderül élőben minden... bár első találkozástól még ne várj sokat, utána fognak alakulni a dolgok.
2013. febr. 21. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!