Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van erre vmi ésszerű magyarázat?
Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel talizgattam.Lejött hozzám...beszélgettünk és csókolóztunk.Többször lejött hozzám és úgy éreztem h jól érzi magát velem. Mindig keresett msnen vagy telefonon h mikor tal, meg én is kerestem kölcsönösen.Attól féltem h csak szexelni akar ezért nem feküdtem le vele. De már egy ideje talizgattunk és mivel én is nagyon kívántam úgy döntöttem h leszeretnék vele.Ezt meg is beszéltük és közölte velem h nem a szex miatt talizgat velem de ha gondolom akkor lehet szex is. Ugyanúgy talizgattunk várva az alkalmat, ő is írt h mikor tal ( nem fontos szexre)..tök örültem neki h vele lehetek. Eltellt 1 nap és nem vette fel a telót, majd összefutott bnőmmel akinek azt mondta h mért nem értem meg h nem akar tőlem semmit.Ezt nem értettem és most se értem.Honnan kéne megértenem mikor ő keresett meg lejött hozzám? Miért lett ilyen ?:(2010. jún. 14. 22:55
2/4 Voguelilias válasza:
Nekem a szex-es része elég zavaros de tételezzük fel, hogy volt. Akkor én azt mondom, hogy egyértelműen arra utazott mert ugyebár mondani lehet bármit de a cselekedetek határozzák meg a dolgokat. Ha meg nem volt akkor egyszerűen kihasznált, és ezt úgy értem, hogy jó volt veled eltölteni a szabad idejét és még azért biztos adtad a jelét, hogy jó pali ergo tetszett neki, hogy valaki van akinek nem közömbös. Visszatérve még ha meg volt köztetek szex akkor meg elérte a célját és egyértelműen továbblép.
3/4 A kérdező kommentje:
nem volt köztünk szex, és közöltem is vele h szeretnék vele szexelni. Mondta is h ok nem gáz. De nem eröltet semmit.Utána is még írt pár napot meg h mikor tal, de egyik nap csak hallom vissza h én mért nem értem meg h nem akar tőlem semmit.( szex nem volt)
2010. jún. 14. 23:10
4/4 Voguelilias válasza:
Utolsó válaszoló vagyok: ha esetleg tudod, hogy hol lakik akkor menj oda és kérdezd meg, hogy ez igaz-e. Természetesen ne számon kérd a dolgot hanem csak kérdezd meg mi az ami megváltozott benne csak a tisztánlátás kedvéért. De ha nem tudod akkor hívd fel egy teljesen másik telefonról és azt biztos fel is veszi, ott is megkérdezheted tőle. Bár ha azóta nem is tartjátok a kapcsolatot akkor felesleges vele foglalkozni, de tudom, hogy ilyenkor a miértek-re keressük a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!