Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem ezt? Van rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem ezt? Van rá ésszerű magyarázat?

Figyelt kérdés

Interneten 3 hónapja megismertem egy lányt mindennap beszélgetünk akár még este is fent maradunk hajnalig mert élvezzük egymás társaságát.

Na most jön a baj 1 hónapja többet érzek mint barátságot egyszerűen csak arra tudok gondolni a karomba akarom zárni meg akarom ölelni és nem elengedni soha.

szóval ja többet érzek mint barátság, de mitől van ez?

hiszen még nem is találkoztam vele soha nem láttam személyesen csak internet semmi több.

2013. febr. 21. 11:29
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Persze a találkozást tervezzük azzal nincs nagy gond. de mivel még nincs jó idő így ez még el van napolva .

Nem is értem az egészet hogy szerethetem? hogy érezhetem ezt iránta?

Miért múlik el minden rossz gondolatom ha vele vagyok?

Ha pedig nincs velem egyszerűen magam alatt vagyok a mellkasomba akkora fájdalmat érzek ami semmihez sem hasonlítható.

2013. ápr. 5. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!