Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi volt? Hiszti?

Figyelt kérdés

Éppen beszélgettünk a facebookon a barátommal és ez a beszélgetés zajlott le:

Ő: megjött a fizetés :D

most kaptam a legtöbbet

de volt benne vonatjegyek meg túlórás szombat

na megyek dolgozni

Én: na :D szuper

oké

vigyázz magadra

Ő: nem is érdekel mennyit kaptam?...

Én: de :P figyelek

Ő: hát látom

na mindegy

megyek mindjárt

öltözök fogatmosok

csók

Én: örülnél inkább h nekem nem számít a pénz (ezt úgy értettem h nem a pénze miatt vagyok vele)

na mindegy

csók

szia

Ő: majd fog

ha nem kapsz belőle és kéne ez az

xd

am 202k-t kaptam

na mindegy

első fizum 55k volt

Én: nem kell belőle :) majd megdolgozok magamnak érte (én még tanulok)

Ő: akkor szép pár lennénk külön kasszán... gratulálok

Ém: senki nem mondta h külön kasszán lennénk :D

Ő: mentem, szia

2013. okt. 1. 15:42
1 2
 11/12 BlackSword ***** válasza:
Simán kiprovokált egy veszekedést... Ennyi...
2013. okt. 1. 19:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Besértődött, mert azt gondolta, hogy nagyon komoly elismerést kap azért, mert sokat keresett... ez van. Azután erősen túlzásokba esett, kissé gáz módon szvsz.

Amúgy meg persze Te sem hagytad volna rá: "örülnél inkább h nekem nem számít a pénz (ezt úgy értettem h nem a pénze miatt vagyok vele)

na mindegy

csók

szia"

Ezzel elkezdted picit provokálni... Ha kibírtad volna enélkül, akkor lehet nem lett volna semmi...de én is az urat hibáztatom.

2013. okt. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!