Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Három évvel ezelőtt összejöttem a főnökömmel, akivel 1 évig jártunk együtt. Végül szakítottunk, de sikerült úgy rendeznünk a végét, hogy jó barátságban maradjunk, bár a vonzalom nehezen múlt el (ha elmult egyáltalán).

Augusztusban megnősült, a barátnője terhes lett. Az esküvő óta folyamatosan vacsorameghívásokkal vagy alig leplezett szexuális ajánlatokkal bombáz, ami engem nagyon zavar.

Mit tehetnék? Lépjek ki? Ha nem, hogyan állítsam le őt?

2013. okt. 1. 10:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Bemószerolnám a feleségénél.
2013. okt. 1. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Fúúú, h utálom az ilyen undorító pasikat... sztem ird meg neki tök hidegen, h nem vagy rá kiváncsi, és ha még egyszer írni mer, akkor szólsz a feleségének.
2013. okt. 1. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
mond a feleségének
2013. okt. 1. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 10:46
 5/7 A kérdező kommentje:

Én sem értem a viselkedését, mert amíg nem volt képben a felesége, addig nem próbálkozott nálam.

A válaszaitokra reagálva: megtehetem, találkoztam is vele, nagyon szimpatikus nő DE jobban örülnék, ha a kedves exemmel rendezhetném le ezt az ügyet. Ha nem muszáj, nem vonnám bele a feleségét.

2013. okt. 1. 10:46
 6/7 anonim ***** válasza:

namarmost itt nem csak a fonokot kellene bantani, hanem a kerdezot is, hiszen o irta hogy meg nem is biztos, hogy elmult a vonzalom. tehat lehet hogy tudat alatt, de tesz valami olyat, amivel batoritja a fonokot.

amugy meg elitelem ot, ott a terhes felesege, foglalkozzon vele, ha mar egyszer elvette felesegul es meg baba is lesz.

kerdezo: legyel te az okosabb, lepj ki, lepj le, hagyd az egeszet mert nem eri meg a bonyodalmakat. en a helyedben nem szolnek senkinek, mert a vegen kihoznanak teged bunosnek.

2013. okt. 1. 10:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló, igen, nekem is eszembe jutott, hogy ha önkéntelenül is, de adhatok neki olyan "jeleket", amiket félreérthet. Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben a dolog - nagyon vonzó férfi ugyanis -, de sosem tenném át ezt a gyakorlatba.

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz.

2013. okt. 1. 10:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!