Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők nehezebben találnak párt, mert a férfiak nem mernek odamenni hozzájuk?
"Engem nem zavar csak érdekesnek találom ezt, hogy a rendesebbnek meg a tűzfalon, védőburkon, meg a keresztkérdéseken kell átjutni :)"
Még mindig nem tudom elhinni, hogy normális, intelligens nőknél így megy ez.
Ha valaki olyanokkal jön össze, akirőlminimális emberismerettel rendelkező egyén számára ordít messziről, hogy idióta/bunkó/menőratyigyerek, akkor az meg is érdemli.
Nőként mondom ezt.
Bocs, fiúk, de ilyen gyerekes és a maguk hibáit fel nem ismerő fiúkkal én sem járnék.
23 éves vagyok. 10-20 éves koromig molesztált az apám, aki 12 éves koromig alkoholista volt. Az anyám paranoid skizofrén...őt is molesztálta az apja.
Lássuk...mit tanultam az élettől a férfiakról:
Ne legyen olyan mint az apám:
- hiába művelt, de érzelmi intelligenciája nulla
- nem képes beismerni a hibáit
- folyton a nők külsejével van elfoglalva
- fajgyűlölő
- erőszakos, a nőket pedig alsóbbrendűnek tekinti mindenféle értelemben
- visszaél a fizikai és anyagi előnyével
- érzelmi zsarolást alkalmaz, hogy elérje a céljait
- másokat becsmérel, önmagát dicsőíti
Sok nőt ismerek, akikkel hasonló történt mint velem. Többségük szép, ahogy én is. Ők semmiképp sem választanak felszínesen, ugyanis az életüket egy felszínes sz**étláda tette tönkre. Szerintem, amilyen lányokra vágytok, azok egyébként is buták vagy éretlenek, hogyha egy páwát választanak. Nekem nem kéne ilyen csaj, ha pasi lennék, akármilyen dugható is.
A kinézetem miatt gyakran beszólogatnak az utcán bizonyos férfiak, cuppognak, pofákat vágnak. Legszívesebben kiütném a fogukat, de nem teszem, mert tudom, hogy már így is megverte őket a sors. Ezeknek a férfiaknak annyi az önbecsülése, mint egy marék lepke.
Mondok pár dolgot, ami új megvilágítást adhat a témának.
Én fizikusnak tanulok, és érdekelnek a művészetek is. Szeretek elmélyülten beszélgetni hozzám hasonlóan intelligens és érzelmes emberekkel. Hogy meglegyen benne a gyermeki én, de komplex módon gondolkodjon. Nekem nagyon fontos, hogy a férfi, akivel vagyok, megértő legyen a múltam miatti traumáimmal kapcsolatban, és támogassa az érzelmi fejlődésem. Természetesen tetszik, ha a párom anyagi körülményei jók, mert akkor nem kell azt a sóherséget éreznem, mint otthon. (Állítólag azért dobtak ki otthonról a szüleim, mert nem tudnak eltartani. Szerintem inkább azért, mert tudták, hogy pszichiátrián illetve börtönben lenne a helyük... és miattuk majdnem véget vetettem az életemnek 20 évesen, és még csak nem is próbáltak megakadályozni, hanem rátettek azzal, hogy eközben becsméreltek össze-vissza).
Én elismerem, különleges bánásmódra vágyom, de egyáltalán nem ilyen ostobaságokra, mint amiket írtok. A buta szép lányokról már írtam, hogy azokért nem tudom, miért epedeztek... milyen értékeket hoznának egy társas kapcsolatba?? A kevésbé buta szép lányok pedig ugyanúgy válogatnak, mert több ember vágyik rájuk, ők viszont normális társra vágynak. A csúnyácska lányok pedig általában megalkudnak, mert nem bíznak magukban. Tény, hogy nekem könnyebb dolgom volt a kinézetem miatt, mert tudtam, hogy nem fognak visszautasítani. De képzeljétek, engem is ugyanúgy kikosaraztak már, méghozzá a SZEMÉLYISÉGEM miatt! De én is annyi "szépfiút/gazdag palit" kosaraztam már ki, mert el voltak szállva maguktól, vagy pedig egyszerűen destruktív hatású volt számomra a SZEMÉLYISÉGÜK. Sőt, kifejezetten taszítanak az ilyen beképzelt majmok. Fuj, hogy beszélgetnék azokkal? Te jó isten.
A mostani barátom végre olyan társ, amilyet szerettem volna. Pedig a traumatizált személyiségemet nem könnyű kibírni, meg a depresszióimat. De ő mégis támogat, és együtt meg tudjuk beszélni, hogyha valami konfliktus van kettőnk között. Nem egy adonisz, de engem onnan nem érdekel ez, hogy vékony és nálam magasabb.
Istennek hála, hogy megtaláltam! Végre valaki, akivel ESZMEcserét tudok folytatni mindenféle témában! És hab a tortán, hogy ő is fizikusnak tanul, és ha akarunk, arról is beszélgethetünk, vagy együtt tanulhatunk.
Egy igazán kifinomult elme és nagyon szép a lelke számomra. Megláttam az iskolában, megtetszett, amiről beszélt, és ennyi. Mikor két hét múlva megláttam, gyorsan odamentem hozzá, és mondtam neki, hogy szívesen beszélgetnék vele. Imádom az agyát, és azt a csillogó tekintetét. Hogy nem olyan begyöpösödött, mint a többi felnőtt. Megszerettem a haját és a szakállát is, a testét is úgy ahogy van. Pedig egyáltalán nem szexuálisan vonzott a kezdetek kezdetén. Sőt, kicsit nyámnyilának is láttam, de aztán kiderült, hogy elég sok férfiasság lakozik benne, csak kicsit bátorítani kellett, hogy megnyíljon nekem. Olyan kis félénk volt, egyem a szívét! :) Egyébként meg az is kiderült, hogy tőlem függetlenül is képes kiállni magáért, meg egyébként értem is, és ez elég vonzó számomra. Én is megvédem őt, ha bajban van. Nem haragtartó, de nem söpri a problémákat a szőnyeg alá.
Ja, jártam 18 évesen egy sráccal, aki fél évig játszotta a jófiút, pedig láttam, hogy egy beképzelt p**s, de aztán egy idő után bedőltem neki. Össze-vissza hazudott nekem, aztán meg mikor már összejöttem vele, eleresztette magát...sőt, majdnem meg is erőszakolt (mondtam neki, hogy fáj és hogy nehogy beljebb tegye, de még 10 másodpercig magyarázott, hogy "de hát az első mindenkinek fáj"). Aztán még ő volt megsértődve...
Szóval higgyétek el, egy normális nő szépen és rondán is normális, és a normálisságot fogja mérni, mikor odamész hozzá, de ha azt látja, hogy egy éretlen személyiség vagy, akkor persze, hogy ki fog kosarazni! Komolyan, nem értem, mit esztek az olyan beképzelt fajta szép libákon. Én nem tudom őket értékelni, mint embert.
Na mindegy. Ja, és a barátom csak 20 éves, de olyan gondolkodása és viselkedése van, hogyha úgy nézne ki mint a Jeti, én akkor is odaadnám magam neki, mert számomra olyan ő, mint a legritkább kincs! Minden nap lenyűgöz, hogy végre van valaki, aki az esetek 95%-ában megért! Ez pedig nagyon jó arány! Ja...és ha rajta múlott volna, nem járnánk. Konkrétan én kellett elkapjam, mert amúgy nem figyelt fel rám különösebben. És nem aszexuális...sőt, csak néha kicsit el van szállva a maga kis filozofikus gondolatvilágában. :)
Tipikus, aki nem tud nőt szerezni magának, az rögtön fikázza őket.
Egy szép nő, nyilván hozzáillő jóképű pasival szeretne lenni. Kikosaraztak benneteket, hát előfordul, tovább kell lépni, nem itt rinyálni. Képzeljétek el, hogyha a nők kezdeményeznének. Odamenne hozzátok egy dagi, pattanásos, ronda lány. Persze, hogy elhajtanátok. A nők miért ne tehetnék ugyanezt?
De azért a férfiaknak nagyobb szerencséjük van etéren. Mert humorral, kedvességgel, igen, netán pénzzel lehet az előnytelenebb külsőt kompenzálni. Egy ronda nővel ki áll szóba?
Na, amúgy én szép vagyok. És ahogy előttem leírták, legalább napi szinten zaklatnak férfiak, mert mind azt hiszik, hogy csak arról álmodom, hogy velük ágyba bújjak. És igen, válogatás nélkül el szoktam őket utasítani, mert nem szeretem a pofátlan alakokat, és amúgy is van barátom.
Meg lehet sértődni, de tudomásul kéne venni, hogy nem kötelessége minden nőnek igent mondani, akit kinéztek magatoknak!
Azért találnak nehezebben párt mert kb. mindenkit elutasítanak, és várják a Mr. Tökéletest, aki sosem fog megérkezni és a végén egyedül maradnak Cirmivel és Nyávival (jól is van ez így!!!)
Ők meg ugye a világért se kezdeményeznek, mert letörne a műkörmük, kivéve persze ha a csávó extrém jóképű és gazdag, olyankor érdekesmód azonnal eszükbe jut az egyenjogúság...
Egoisták és beképzeltek ahogy előttem írták.
"Bocs, fiúk, de ilyen gyerekes és a maguk hibáit fel nem ismerő fiúkkal én sem járnék."
Na akkor egy gonddal kevesebb, legalább.
"Minden nap lenyűgöz, hogy végre van valaki, aki az esetek 95%-ában megért! Ez pedig nagyon jó arány!"
Ez nagyon szép, kérdés, hogy egy átlagpasasra ekkora brutális férfitöbblet mellett mennyire alkalmazható a teóriád.
"A férfiak közül legalább egy zaklat minden áldott nap. Úgy, ahogy az előttem szóló is írta. Folyton bámulnak az emberek, ami kimondottan zavar."
Remek. Csodás. Tehát már nézni se lehet egy gyönyörű, dekoratív, vonzó nőt, mert az már zaklatás. Csak tudnám, akkor mi a fenének szépítkeztek órákat, és költötök hatalmas összegeket szép ruhára meg ékszerre, ha aztán itt nyavalyogtok, hogy jajj megnéznek a férfiak, fúj, sexmániás disznók, golyó általi kötél nekik!
Ha még hozzád is szólnak, helyszíni főbelővés, vagy mi?
Ha majd a barátnőid picsognak, hogy miért nem kezdeményeznek náluk a férfiak, mutasd meg nekik a válaszodat, és veregesd meg a vállacskádat.
"Tipikus, aki nem tud nőt szerezni magának, az rögtön fikázza őket."
A párkapcsolatok egyelőre úgy működnek, hogy a férfi csinál mindent, a nő meg választ, mindez persze az egyenjogúság jegyében, de eszetek ágában sincs kezdeményezni. Rendben, akkor ti választotok. Tehát a balhét is ti viszitek el. 'Nuff said.
"Egy szép nő, nyilván hozzáillő jóképű pasival szeretne lenni."
Megint a klasszikus kaszt-elmélet, szép a széppel, ronda a rondával, suba subával. Ez gyönyörű. Már csak olyan jelentéktelen, kukacoskodó kérdéseim volnának, hogy egy ronda lány miért érné be egy ronda pasival, amikor kaphat jobbat is, és hogy ezek után a ronda férfiaknak kivel is kéne kezdeniük, és már meg is győztél.
Van egy olyan érzésem, hogy erre a kérdésre sohanapján se kapok választ.
"Képzeljétek el, hogyha a nők kezdeményeznének."
Elképzeltük, már csak be kéne következzen, de ilyenkor a feminizmus szabadságra megy.
"Odamenne hozzátok egy dagi, pattanásos, ronda lány. Persze, hogy elhajtanátok. A nők miért ne tehetnék ugyanezt?"
Nem, nem hajtanánk el. A válogatás kimondottan olyan luxus, amit csak ti, nők engedhettek meg magatoknak. Az átlagpasas örül, ha szökőévente hozzászól egy lány, vagy ráír társkeresőn, mi a francnak nehezítse a saját dolgát még azzal, hogy válogat?
"De azért a férfiaknak nagyobb szerencséjük van etéren."
Jaham, tényleg baromi szerencsések vagyunk, amikor Badoo-n vagy 200 férfi jut 1 nőre.
"Egy ronda nővel ki áll szóba?"
Társkeresőn akkor is kap napi 10 levelet minimum, ha semmilyen képet nem tölt fel magáról. De van, hogy 20-at, vagy akár ötvenet is.
"Na, amúgy én szép vagyok. És ahogy előttem leírták, legalább napi szinten zaklatnak férfiak, mert mind azt hiszik, hogy csak arról álmodom, hogy velük ágyba bújjak. És igen, válogatás nélkül el szoktam őket utasítani, mert nem szeretem a pofátlan alakokat, és amúgy is van barátom."
Rendben, akkor majd te is mutasd meg a barátnőidnek, ha azon hisztiznek, náluk miért nem kezdeményez senki.
Szerinted a férfiaknak nem lesz elegük az állandó kudarcból? Ezzel a hozzáállással csak a prostik forgalmát növelitek. De ha ez a cél, akkor hajrá, a pasas pénzért még mindig kaphat sexet, ti meg jól ráfaragtok. De ha ez nektek jó...
A szép nők bármikor találnak párt, az nekik nem veszteség ha egy átlag pasas nem megy oda hozzájuk, úgyis elhajtanák a francba mert nekik az nem férfi.
A jóképű, meg pénzes pasasokat furamód sose hajtják el, sőt, ők maguk kezdeményeznek náluk.
#17 ti is ugyanezt csináljátok. Csúsztattok, ködösítetek, mellébeszéltek,a legsúlyosabb vádakat meg egyszerűen letagadjátok.
#20, igen, tud tanulni és dolgozni is, a gond ott van, hogy nem akar. Kényelmesebb, ha a pasi előteremti neki, ami kell, mert az a "férfidóga" ugye. Az egyenjogúság ilyenkor nyaralni megy, és üdül.
#28, az állat pont azért állat, mert nincs annyi agya, hogy civilizációt építsen és menedzseljen, tőle nem is fogom elvárni, hogy a belső alapján válasszon párt. Mi elvileg emberek volnánk, nem, ideje volna már túllépni ezen.
De ha már ennyire rajongója vagy a szociáldarwinizmusnak, akkor az ellen se legyen kifogásod, ha a pasid lefekszik melletted 4-5 másik nővel is. Elvégre az evolúció szempontjából ennek pont így kell történnie, az erős férfi továbbadja a génjeit, egy rossz szavad ne legyen ám.
Tudod aki A-t mond,az mondjon B-t is.
Azzal sincs gond, ha nem állsz le minden jöttmenttel, nem kötelező, de akkor ne játszd a sértett ártatlanságot se, ha felszínesnek hívnak. Merthogy definíció szerint az vagy.
#35 a probléma csak az, hogy nektek nőként mind a 10 ujjatokra akad egy pasi, úgy szórhatjátok ki őket ahogy nektek jólesik, van utánpótlás. Egy átlag pasas meg örülhet, ha szökőévente egyszer hozzászól egy nő. Sajnos nekik van igazuk, és te írsz hülyeséget. Piros kezet kaptál.
#45 még jó, hogy ti mind tökéletesek vagytok!
Bőven van hibátok, több embernyire való, de még egyszer nem fordult elő, hogy beismertétek volna. Még egy ilyen anonim oldalon se.
Ha meg igazad lenne,és a nőknek az intelligencia meg a jó belső lenne a fontos, nem ilyen férfiakkal lenne tele a nők friendzónája. Tehát vagy tévedsz, vagy hazudsz.
#47, a párkapcsolat a nő döntésének a függvénye. A férfi udvarol, a nő meg fogadja. Így van? Igen, így. Akkor a balhét is ti viszitek el, ez ilyen egyszerű.
Addig még sok-sok évszázad eltelik, mire rászánjátok magatokat, hogy ti kezdeményezzetek. Mert most egyikőtök se hajlandó rá, ennyit a fenenagy egyenjogúságotokról.
Egyébként hosszú távon tényleg mi járunk jobban, ha lekoptattok minket - jó pénzért mi még kapunk csajt a rosszlányokon, ti viszont még pénzért se kaptok majd családapát :D szóval lehet önérzeteskedni, és csak a nektek tetszőekkel leállni, 40 éves korotokban fog bazinagyot fordulni a kocka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!