Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szép nők nehezebben találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők nehezebben találnak párt, mert a férfiak nem mernek odamenni hozzájuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 20:04
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Hogy találkoznánk már az utcán ilyen korrekt, tisztán látó, gerinces, feddhetetlen nőkkel, mint az itt lévők... Tálcán kínálják itt magukat számunkra, ki sem kell mozdulnunk ismerkedni sehová sem. :D
2013. okt. 1. 17:33
 22/49 anonim ***** válasza:
Nem vagyok tökéletes, sem feddhetetlen. Jah, és nem kínálom magam senkinek, mert van barátom. :)
2013. okt. 1. 17:36
 23/49 anonim ***** válasza:

"mert le merem írni azt a tényt, hogy ezt nem a páromtól várom el, hanem egyelőre saját magamtól"

Képmutató duma. A gyakorlat mindig mást mutat.

"ha valaki nem akar egy semmiben úszó, link, önző, labilis alak mellett élni"

Újabb képmutató duma, amit megcifrázol. Szép keretet barkácsoltál egy nincstelen csöveshez. Ezzel senkit nem tudsz meghülyíteni, félrevezetni már. :(

"Hogy kérdőjelezhetsz meg bárkit, ha nem is ismered?", "Meg minek hazudnék egy névtelen oldalon?" és "Azért járok fel, hogy megosszam őszintén amit tapasztalok"

Ezeket nem is kommentálom. Mese, vicc stb. :D Majd táviratozz, ha a szavaitoknak lesz kézzel fogható súlya.

"Jah, és nem kínálom magam senkinek, mert van barátom"

Úgy látszik te sem látsz a szavak mögé, az iróniát sem érted, háborogsz, és hurrá, mert van barátod, azaz "kivételnek" tartod magad. Egyébként volt kérdés?

2013. okt. 1. 18:15
 24/49 anonim ***** válasza:

"A gyakorlat mindig mást mutat."

Te nem ismered az életem, így fogalmad sincs, hogy nálam mit mutat a gyakorlat.

" Szép keretet barkácsoltál egy nincstelen csöveshez."

Nem csak a nincstelen csöveseknek jár ez a keret, hanem azoknak is pl., akiket anyuci, apuci eltart még akár 30 évesen is, közben meg nem kezdenek semmit az életükkel.

Ellenben egy alacsony fizetéssel rendelkező, tisztességes férfi sosem kapná meg tőlem ezt a titulust.

"Majd táviratozz, ha a szavaitoknak lesz kézzel fogható súlya."

Ha nem a többi nőről kialakított, sarkított képet akarod keservesen rám vetíteni, akkor szólj, mert így ennek a beszélgetésnek nincs értelme.

" azaz "kivételnek" tartod magad. "

Nem, épp azaz, hogy szerintem nem olyan a többség, mint amilyennek ti leírjátok. Szóval elég sok kivétel van, viszont ha már ennyi ilyen van, akkor elveszíti az értelmét az, hogy kivételnek lehessen nevezni.

Esküszöm neked bármire, hogy egyetlen olyan nőt nem ismerek személyesen, akire illenének az általatok leírt dolgok. Lehet, hogy én mozgok szerencsés környezetben, és ezért látom így a dolgokat, de az is benne lehet a pakliban, hogy ti fújjátok fel a dolgokat.

2013. okt. 1. 18:36
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok itt regényeket írni, de a valóság tényleg mást szokott igazolni, mint amit most ti nők leírtok :) Igen elképzelhető, hogy neked jó baráti/társasági köröd van...
2013. okt. 1. 19:22
 26/49 anonim ***** válasza:
62%

Ha tényleg azt tapasztaljátok, amit leírtok, az igencsak sajnálatos. Viszont ebben az esetben sem az a legjobb reakció, amit műveltek. Inkább arra kellene törekedni, hogy megtaláljátok a kivételeket, és nem pedig meghazudtolni azokat is, akik nem azt merik mondani, hogy nem ilyenek.

Én is tudnék reggelig mesélni, hogy milyen férfiakkal hozott már össze a balsors a meglehetősen rövid életem során, csak épp semmi értelme nem lenne. Ha én is azokra fókuszálnék, és utálkoznék a férfi nemre, akkor sosem találtam volna meg a mostani barátomat, meg a többi tisztességes fiút/férfit, akit ismerek.

2013. okt. 1. 19:29
 27/49 anonim ***** válasza:
Tényleg ezt tapasztaljuk, és nem egyszer, nem kétszer. Ezért mondom, hogy van alapja az általánosításnak vastagon. Ha 10 fogorvosból 9 azt mondja neked, hogy rosszak a fogaid, állj le az édességgel.
2013. okt. 1. 20:07
 28/49 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem ezt a felháborodást.

Nézzetek szét az állatvilágban. Egy nőstényért verekednek a kanok, és az erősebb győz, övé a nő. Az emberek világában nem mennek ölre a férfiak, hanem vannak más tulajdonságok, amelyek miatt egyesek kiesnek a rostán. Lehet ezért a nőket felszínes ribinek nevezni, de inkább magatokban kéne a hibát keresni. Egy ronda, buta és csóró fiú ne nézze ki magának a legszebb nőt, aztán meg van sértődve, ha esetleg kosarat kap. Miért baj, ha a nőknek van ízlése, és nem állunk le minden jöttmenttel?

Mellesleg egy férfi vonzerejéhez valóban hozzá tartozik az anyagi biztonság, hiszen ha a nő elmegy szülni, az állami támogatás igen csekélyke, tehát a férfinak kell gondoskodni a családról. Nyilvánvalóan egy link, munkakerülő, pénztelen alak ezek szerint nem alkalmas erre a szerepre.

Persze melyik nőnek mi a fontos. Én sosem néztem azt, hogy gazdag legyen (persze legyen munkahelye), hiszen sokra megyek a gazdag párommal, ha sóher, nem osztja meg velem, más nőkre költi. Számomra sokkal fontosabb, hogy megbízható és hűséges legyen.

ÉS szép vagyok, ez tény, bocs. De van pasim, akivel évek óta együtt vagyunk, és oda mert jönni hozzám. Pedig már őt is utasították vissza, de azért összeszedte magát, mert FÉRFI.

2013. okt. 1. 21:49
 29/49 anonim ***** válasza:
71%

"Tényleg ezt tapasztaljuk, és nem egyszer, nem kétszer. "

Én is olyan hajmeresztő dolgokat tapasztaltam fiúkkal/férfiakkal kapcsolatban, hogy reggelig sorolhatnám, hogy miféle f.aszkalapok garázsálkodnak ebben a társadalomban. Nem egy nem kettő, és nem három ilyen volt, hanem rengeteg. Viszont ismerek tisztességes hímneműeket is, és róluk sosem gondolnám, hogy olyanok, és nem gyanúsítanám meg őket. Sőt, mondok jobbat: Meg sem kell ismernem egy férfit, be sem kell bizonyítania, hogy NEM olyan, mert felfogom, hogy ameddig nem ismerem, addig nem tudhatom. Az embereket nem lehet úgy kezelni, mint a rothadó almákat, vagy fogakat, mert kissé árnyaltabbak a dolgok.

Ha úgy állnék a férfiakhoz, ahogy te a nőkhöz, egész biztos, hogy nem lenne párkapcsolatom.

2013. okt. 1. 22:07
 30/49 anonim ***** válasza:

*garázdálkodnak

(bocs az elírásokért)

2013. okt. 1. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!