Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők nehezebben találnak párt, mert a férfiak nem mernek odamenni hozzájuk?
Szerintem ez a kijelentés butaság.
Én sokak szerint elég szép vagyok, és soha nem kaptam meg a fiút, akit kinéztem magamnak. Mindig gyártottuk az elméleteket a barátnőimmel, hogy vajon miért nem. Biztos nincs elég önbizalma, félénk, túl jó nő vagyok hozzá, ilyenek. Fenét! Ajánlom figyelmedbe a Nem kellessz eléggé című filmet.
Egy igazi férfi megszerzi magának a nőt, akit kiszemelt. Ha nem hajt rád a fiú, akkor az azért van, mert nem tetszel neki, vagy foglalt.
A szépség szubjektív. Lehet, hogy 10-ből 9 fiú szépnek talál majd, pont az az egy, amelyik meg neked tetszene pont nem. Sajnos ez van.
Én ezt nem írom alá, hogy a szép lányok mind beképzeltek, önteltek és hasonlók. A fő gond általában az a pasikkal, hogy a gyönyörű nőket nem merik megszólítani, mert mondjuk ki őszintén: papírp.öcsök. Kíváncsi lennék, hány szép csajhoz ment oda ez a sok srác, aki itt fikázza őket. Csajok jó részében nyilván a bunkók miatt, kialakult a természetes védőpajzs, hogy távol tartsák maguktól a nem kívánatos egyedeket. Viszont, ha átmész ezen a védőpajzson, ami nem egy bonyolult feladat, akkor utána kiderülhet, hogy a lány "belsőre" is gyönyörű.
Egyébként persze pár ritka kivétel van, akinek ha nem a szőke herceg jön oda személyesen a fehér lovon, akkor már nem is áll szóba az emberrel, de ez igencsak ritka azért.
Azért, mert a szép nők 100%-a felszínes és anyagias, azzal állnak csak szóba aki Ferrárival jár és nemzetibankok lógnak a zsebeiből.
Persze persze a jelenlévő csajok valahogy mindig kivételek, ők aztán sohase...álszent, sunyi szövegből még ma is kijut bőséggel mindenkinek.
A lepontozgatás is bizonyítja hogy igaz a teória :) az igazság nagyon tud fájni ám...
# 16
Inkább az a kérdés, hogy te hogy jössz ahhoz, hogy látatlanban meghazudtolj embereket. Nevetséges már ez az egész.
Hiába írod le, hogy mindenki csak hazudik, soha a büdös életben nem fogsz azon a tényen változtatni, hogy én szépnek tartott, külsőmre igényes nő létemre egy egyetemista fiúval vagyok együtt, akinek nemhogy kocsija, de még jogsija sincs.
Így beszélj te holmi 100%-ról! Még ha azt írtad volna, hogy 90%, az is túlzás lenne, de a 100%-unkra kijelenti ilyet egyenesen egy vicc.
17:20-nak van igaza, kapta a zöld pacsit!
Hogy hogy jövök hozzá? Ti is minősítgettek mindenkit, aki (anyagi és külalaki) okok miatt nem kerül kapcsolatközelbe hogy nyomi lúzerek és a többi. Mellesleg cseppecskét érdekesnek találom a dolgot hogy a jelenlévő nők valahogy mindig kivételek, aztán a nagyvilágban odakint valahogy sose ezekkel találkozok :)
" hogy igazunk van, valóban fontos számukra az anyagi biztonság, a pénztelenség szorításától való függetlenség"
Jah, bizonyára szélhámos vagyok azért, mert le merem írni azt a tényt, hogy ezt nem a páromtól várom el, hanem egyelőre saját magamtól. Egy nő is tud tanulni és dolgozni. Ha majd lesz család, akkor közös felelősség lesz a dolog, de ez még messze van.
" Ne egy utcaseprő szakadt hajléktalan mellett kelljen leélni életüket. "
Van különbség egy utcaseprő hajléktalan között, és aközött, hogy valakinek "nem lógnak nemzetibankok a zsebéből". A semmirekellő csövessel sem elsősorban a pénztelenség a bajom, hanem az életszemlélete, hozzáállása, igénytelensége maga felé. Nyilván hatalmas felszínesség, ha valaki nem akar egy semmiben úszó, link, önző, labilis alak mellett élni. :)
"Aki kétkedni kezd bennünk, megkérdőjelezi a szemléletüket"
Hogy kérdőjelezhetsz meg bárkit, ha nem is ismered? Mi neked ebben a jó?
Meg minek hazudnék egy névtelen oldalon? Azért járok fel, hogy megosszam őszintén amit tapasztalok, gondolok. Ennyi.
Azon csak röhögni tudok, ha valaki csuklóból elkönyvel hazugnak, de ugyanakkor elképesztő. Én sosem tennék ilyet senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!