Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szép nők nehezebben találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép nők nehezebben találnak párt, mert a férfiak nem mernek odamenni hozzájuk?

Figyelt kérdés
2013. szept. 30. 20:04
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
29%

"Miért baj, ha a nőknek van ízlése, és nem állunk le minden jöttmenttel?"

Kicsit érdekesnek találom, hogy a pénzes, sportkocsis pasasok valahogy az összes rostán fennakadnak :D be ne meséld már nekem hogy ez természetes szelekció...

Attól, hogy a társadalom és a korszellem díjazza az erőszakot (az erősebb kutya bäszik), az elvárásaitokat ti alakítjátok. Ha a médiából ömlő szart kortyoljátok, és az mondja meg nektek, kik-mik vagytok, nos akkor nincs miről beszélni.

"Ha úgy állnék a férfiakhoz, ahogy te a nőkhöz, egész biztos, hogy nem lenne párkapcsolatom."

Mivel ha jól tudom, ti nők választotok közülünk, egyenjogúság ide vagy oda ugyebár, így baromi könnyű ezt így onnét fentről kijelenteni...

2013. okt. 2. 00:28
 32/49 anonim ***** válasza:

"Mivel ha jól tudom, ti nők választotok közülünk, egyenjogúság ide vagy oda ugyebár, így baromi könnyű ezt így onnét fentről kijelenteni..."

Hát én nem érzem úgy, hogy kiválasztok valakit, általában engem szoktak választani, aztán valamiféle kezdeményezés félét tenni. 15-16 éves koromban volt utoljára olyan, hogy én szemeltem ki valakit.

2013. okt. 2. 04:12
 33/49 Mi közöd Tőle ***** válasza:
61%
Az áment mindig a csaj mondja ki, attól hogy én fel akarom szedni, attól még nem biztos, hogy összejön a dolog. Férfitársaim, mi a tanulság? Vastag pénztárca, sportkocsi kell, ha nem vagy "szép" és magabiztos. Ki hogy próbál érvényesülni ebben a világban.
2013. okt. 2. 10:14
 34/49 anonim ***** válasza:
54%

Kortársak, most érkeztem meg a reggeli órámról egybekötve egy belvárosi sétával. Mondanom se kell, hogy az egyetemek, főiskolák környéke jobbnál jobb lányokkal, szebbnél szebb példányokkal van tele. Szép arcú, vékonyabb, nőiesebb, formásabb, kellemes megjelenésű lányok, sokan fiatalosabb öltözetben, vadabb színekben, sokan elegánsan, visszafogottabban, mindenhol körbe-körbe. Lehetne válogatni.

DE!

Kivétel nélkül mindegyikről ránézésre lesüt a beképzeltség, a nagyképűség, a fölényeskedés, a másokat lenézés, az önteltség. Nem voltak egyedül, egymás társaságában szórakoztatták egymást divatfiúcskákkal, akik a félrehordott baseballsapkájukban, a testhez tapadó b.u.z.i.s nadrágjukban, a keretes olcsó műanyag napszemüvegükben lökték a buta szövegeket nekik. Ránézésre visszataszítóak, a lányoknak úgy látszik mégis ez jön be.

Két elegánsan öltözött, szolid megjelenésű lányra is sikerült rámosolyognom várakozás közben, ők pedig flegma félrenézéssel, komor visszautasítással honorálták a "HALÁLMEGVETŐ, ERŐSZAKOS NYOMULÁSOMAT".

Regényt írhatnék ide, naphosszakat kaparhatnék a nők ellenszenvességéről, hányok tőletek lányoktól.

2013. okt. 2. 11:25
 35/49 anonim válasza:

"ők pedig flegma félrenézéssel, komor visszautasítással honorálták"

Van egy olyan érzésem, hogy én még csúnyább nézéssel jutalmaztam volna. :)

"Regényt írhatnék ide, naphosszakat kaparhatnék a nők ellenszenvességéről, hányok tőletek lányoktól."

Regényt írhatnék ide, hogy hogyan b.asztak át férfiak, milyen mocskos dolgokat engedtek meg maguknak (nem, nem csak annyit, hogy csúnyán néztek :DDD), de nincs értelme, mert én ki tudtam állni magamért, nem lettem miattuk frusztrált, és inkább a rendes fiúkkal foglalkozom. Talán több boldogságod lenne neked is, ha hasonlóan cselekednél. Így viszont azt sem érdemled meg, hogy egyáltalán egy pillantást vessen rád egy nőnemű lény. Még egy utolsó ribi sem.

2013. okt. 2. 17:33
 36/49 anonim ***** válasza:

"Regényt írhatnék ide, hogy hogyan b.asztak át , de nincs értelme, mert én ki tudtam állni magamért, nem lettem miattuk frusztrált, és inkább a rendes fiúkkal foglalkozom."

Az ilyeneknek érdekesmód mégis adtok esélyt, mert hát ez olyan férfias domináns viselkedés, a rendes, becsületes, őszinte srácokat meg elhajtjátok a halál fszára...

2013. okt. 2. 17:36
 37/49 anonim ***** válasza:
Ki akarok holnap próbálni valamit, még nem mondom meg hogy mit, magam is kíváncsi leszek milyen hatása lesz. :D
2013. okt. 2. 18:01
 38/49 anonim válasza:

"Az ilyeneknek érdekesmód mégis adtok esélyt, mert hát ez olyan férfias domináns viselkedés, a rendes, becsületes, őszinte srácokat meg elhajtjátok a halál fszára..."

Egyik sem volt domináns, sem nagyhangú. Volt félőrült, súlyosan frusztrált egyén, valamint olyannal is volt dolgom, aki csendes volt, visszahúzódó, de közben az ember háta mögött csinálta a legnagyobb aljasságokat úgy, hogy ki sem nézte volna belőle az, aki nem ismeri közelebbről.

Pont azért kaptak esélyt mert naiv 18-20 éves fejjel elhittem a rendes fiús álarcukat, amit mutattak nekem akkoriban.

A halál f.aszára pedig nem küldtem el senkit visszautasításkor, szakításkor pedig akkor, ha megérdemelte. :)

A barátom pedig rendes, becsületes, és végletekbe menően őszinte srác, köszöni szépen. :)

2013. okt. 2. 18:59
 39/49 anonim ***** válasza:
Amúgy a legutóbb egy lánnyal akit megkörnyékeztem nem jött össze a dolog, mert állítólag összejött egy páwa díszbu_zival, amit nem bánok, mert több mint valószínű, hogy nem illettünk volna össze :) viszont azt érdekesnek találom, hogy az ilyen schwarzkopff modellek miért ennyire megnyerőek? :-O nálunk is van egy, és szinte minden lány őt akarja szo_pni :))))
2013. okt. 2. 20:11
 40/49 Mi közöd Tőle ***** válasza:
16 évesek férfiideálja nem igazán mérvadó, legalábbis nekem így 25 éves fejjel.
2013. okt. 2. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!