Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám meg neki az "igazat"? Mit tehetnék, hogy bátrabb legyek?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és tetszik nekem egy 6 évvel idősebb fiú. Egy találkozón "ismertem meg" de még beszélni nem tudtam vele. Teljesen lenyűgözött. Kis idő után rájöttem, hogy nemcsak csodálom hanem szeretem is. Szeretnék beszél (get) ni vele de sosem tudtam más emberekkel rendesen kommunikálni inkább írásban tudom magam jobban/jól kifejezni. Egyszer leveleztünk de szerintem nem tudja ki vagyok.(Sok mindenkivel beszélt a találkozón én csak lefotóztam ezért gondolom. Nem emlékezhet mindenkire.) Félek a korom miatt nagyon gyereknek tartana és semmiképp nem venne komolyan. Hogyan szólíthatnám meg és hogyan mondhatnám el az érzéseimet? 2008. júl. 4. 17:30
1/4 anonim válasza:
Először is ne támadd le rögtön. Szóval ne zúdítsd rá hirtelen hogy szereted. Ha már talákoztatok, akkor talán mondd el neki, hogy hol is találkoztatok és felfigyeltél rá és szeretnék kicsit jobban megismerni. Vagy pedig csak szimplán odalépsz hozzá, köszönsz neki és megkérded, hogy mi újság. Én sem fejezem ki nagyon jól magam szóban, de talán az segíthet ha előre átgondolod, hogy mit szeretnél mondani és otthon párszor "elpróbálod". Így az agyad rááll a dolgokra. Nekem ez szokott segíteni. És a lényeg, hogy add önmagad és legyél kedves. És mosolyogj sokat. Sok sikert! =)
2/4 anonim válasza:
Szerintem levelezz vele továbbra is, és forduljon egy kicsit izgalmasabbra a dolog, azután egy jó kép rólad... És előbb-utóbb ha bejössz neki az alapján, ahogy megismert levélben, találkoztok, és minden happy lesz :F :)
Ha tényeg írásban vagy jobb, akkor ne kockáztasd sztem h esetleg élőbe nem leszel 100%-os.. ismerem ezt az érzést, tud nagyon kellemetlen is lenni! :S Másrészről, ne fedd fel az érzelmeidet a levelekben, max. tényleg csak az apró célzásokban. Inkább légy titokzatos, és csodálatos, és izgató :) (--> vagyis izgalmas, tehát ne legyen unalmas, legyen vmi ami felkelti az érdeklődését benned!) Sok sikert!!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorításokat és az ötleteket. Igyekezni fogok de egy kicsit még összeszedem magam. :)
2008. júl. 5. 19:08
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem tartana ennyi idősen komolytalannak? Mert hát neki huszon éves barátnői voltak és ők biztos csinosabbak, komolyabbak és bátrabbak mint én. Elképzelhető, hogy mosolyogva visszautasítana azzal a szöveggel, hogy: aranyos vagyok amiért így érzek de még túl fiatal vagyok hozzá. Nem tudnám elviselni
2008. júl. 5. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!