Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy olyan csajról aki 12 évesen a facebookon él, több párkapcsolata volt már, csókolózik, csak tükörben fotózós képei vannak, sosincs (erős) smink nélkül, és anyázik a neten?
Figyelt kérdés
Unokatesómról van szó, egyszerűen megőrülök tőle! A párkapcsolarai követhetetlenek! És a legrosszabb, hogy az anyját ez nem zavarja sőt örül neki! Ok nélkül háborodtam fel, vagy másnak is az a véleménye hogy egy ribizli? Csodálkozom hogy még szűz...2013. szept. 29. 22:16
11/16 anonim válasza:
Az ilyet már csak sajnálni sem vagyok képes...
12/16 anonim válasza:
#2 vagyok, és szerintem nem posztolná azért azt ki senki, hogy már nem vagyok szűz, bár ha nagyon elvetemült, el tudnám képzelni. A kérdésre válaszolva pedig teljesen igazad van.
13/16 anonim válasza:
Golyót a szülőknek.. elsősorban..
14/16 A kérdező kommentje:
Hát... a múltkor azt írta ki ,,szakítottam a pasimmal, lehet jelentkezni következőnek" mondom basszus...
2013. szept. 29. 22:39
15/16 anonim válasza:
Na, hát azon én is csodálkozom, hogyha még szűz. o.O
Amúgy pedig sajnálom, mert nem lesz jó jövője, ha hasonló irányba halad, esélyes egy abortusz, vagy 15 éves korára már anyuka lesz, ha felelőtlen.
Amíg a szülők nem viselkednek szülő módjára, sajnos az esetek nagy részében ez történik a gyerekek személyiségével. Csak a társai példáját követi, és hogy kitűnjön, még durvábban műveli a trendeket...
16/16 A kérdező kommentje:
Igen ettől félek én is.
2013. szept. 30. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!