LÁNYOK! Ti is sokkal jobban érzitek magatokat erős sminkkel?
Na azért nem kell a legdurvábbra gondolni: közepesen sötét szemhéjpúder és tussal erősen kihúzott szemek, spirál.
Mellé max. púder vagy szájfény.
Régebben szolidan sminkeltem magam, de ez valahogy sokkal jobban bejön.
Ez tipikusan a "felveszem az álarcot" viselkedés.
Szerintem meg nem.
Fehér bőrű, karikás szemű vagyok alapjáraton, seszínű hajjal. Szerintem szép félprofilom van, de annyira semmilyen natúr sminkkel...De amikor kihúzom a szemem, sokkal jobb az összhatás.
Én maradok a papírzacskónál. :D
Nem, nagy átlagban soha nem sminkelek. Annak egyrészt passzolnia is kellene, másrészt, tudni kell viselni. Én nem tudom úgy viselni, hogy az természetesnek hasson, így nem kell. Akinek nem tetszik a fejem, nem néz rá.
Én is, sokkal jobban. Ha nem vagyok kisminkelve rendesen olyan semmilyennek, sőt, néha fiúsnak érzem magam(pedig nem vagyok az, tudom, hogy itt a fejemben van a baj, tudom is az okát, de ez most mindegy)
Vannak napok, mikor rohanok a munkába és nincs időm szépen kihúzni a szemem, csak egy pici szemhéjpúder meg spirál, de ilyenkor nem is szeretek tükörbe nézni. Ha szépen ki van húzva a szemem teljesen másképp érzem magam.
Minden a hangulatomtól, bőröm állapotától függ. Általában natúran sminkelem magam, de van olyan napom, amikor kreatívabbnak érzem magam, vagy a hangulatom "megköveteli" az erősebb sminket. Ez ettől még nem álarc.
Az más kérdés, hogy jobb napjaimon is néha úgy nézek ki, hogy idegenek kérdezgetik a metrón, jól vagyok-e, mert egyenetlen a bőrszínem, rohadt nagy karikáim vannak a szemem alatt, alapból nincs egy egészséges pír az arcomon, ha fáradt vagyok (ami azért előfordul), az ajkaim világosabbak is. Ja, és én is fiúsnak tartom az arcom alapjáraton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!