Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem veszem fel egy óráig a telefont, erre van 9 nem fogadott hívásom tőle, és 3 tiltott számról. Amikor felhívom sír. Normális ez egy 25 éves pasinál? Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Nem vesztünk előtte össze meg semmi zűr nem volt, mondtam neki h elmegyek fürdeni, utána felhívom. kb. 1 óra telt el amig nem hívtam, közbe kajáltam is. Le voltam némítva azért nem hallottam meg hogy keresett.
Hívtam, erre hallottam h sír, kérdeztem mi a baj? De tulajdonképpen maga sem tudott ésszerű választ adni rá. Hiányzol ennyit mondott.
2013. szept. 29. 21:00
11/15 anonim válasza:
Jaja, szerintem is van valami a háttérben. Derítsd ki! Ilyet csak úgy nem csinálnak. Vagy ha tényleg azért sírt, mert hiányoztál neki, akkor túlzottan kötődik hozzád. Beszélj vele.
12/15 anonim válasza:
Sajnos akik ismernek tudják ha ilyet csinálok akkor csak trollkodok.
13/15 anonim válasza:
Azt hiszi addig egy igazi kannal voltál. :D
15/15 anonim válasza:
Hát érdekes...
Nekem le lett üvöltve a fejem, hogy mi az, hogy csak csörgött a telefonom, és nem vettem fel.
Boltban voltam, és felraktam tölteni a telefonom. Kb. 15 percet voltam távol maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!