Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felhívom a lelki segélyszolgálatot a szerelmi bánatom miatt az segíthet?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már nem bírom tovább. A lánynál végképp nincs esélyem, de nem tudok túllépni rajta. Senkinek nem merem elmondani a bajaimat, ezért gondoltam erre a megoldásra. Ez segíthet?2013. szept. 3. 21:40
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, szerintem csak a szokásos közhelyekkel fognak etetni, hogy "majd egyszer találkozol azzal a bizonyos lánnyal, emiatt meg ne bánkódj"... felesleges pénzkidobás.
2/7 anonim válasza:
hívjad! Kibeszélni ezt mindig jó,megkönnyebbülsz majd.
3/7 anonim válasza:
Az első hülyeséget írt. Lényeg, hogy el tudd valakinek mondani, meg fogsz könnyebbülni, hívjad csak!
4/7 anonim válasza:
Haverommal rohatt parrrasztok voltak
5/7 anonim válasza:
Sokban függ attól, hogy kivel beszélsz. Ha megértő, akkor kibeszélheted magadat és megkönnyebbülsz. Egyébként hülyeség, amit az első írt a pénzkidobásról, mivel ez ingyenesen hívható telefonszám.
6/7 anonim válasza:
Egyszer próbálkoztam ilyen telefonos akármivel, fel sem vették a telefont. Szintén szerelmi bánat miatt.
7/7 anonim válasza:
szia, nekem is volt ilyen problémám végül úgy oldottam meg hogy egy idegennek kibeszéltem magam. ha gondolod írj.
vagy fordulj pszichologushoz, vagy írj blogot.
innen már csak jobb lehet. =(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!