Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hódítsam vissza a baratomat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsam vissza a baratomat?

Figyelt kérdés

masfel evet jartunk........mit csinaljak? adjatok tippet....plssssss .......nem azert szakitott mer tvan csaja...hanem azt m h csak o mar baratkenyt erez irantam..........hogy szerezzem vissza?

Azt m nekem h o mar nem ugy szeret mint eddig! Hogy tudjam vissza szerezni? Megbeszeltuk h baratok maradunk. De en nem birom igy......... En szeretem.... Hogy szerezzem vissza hogy ujra jarjunk?

2008. júl. 4. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne mutasd neki a túlzott rajongásodat iránta, azzal csak elijeszted. Maradj titokzatos, hogy a végén úgy érezze neki kell meghódítania téged. Változtasd meg a külsődet, újíts be vmivel, vegyél fel szexibb ruhákat. A féltékennyé tevés a legjobb módszer..ha látja h más pasiknak mennyire bejössz..stb..sok ilyen kis trükk van.
2008. júl. 4. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
szia! nekem alapszabály, ha azt mondja egy pasi, hogy "már nem úgy szeret" vagy hasonlót, akkor én fogom a cókmókom és nagyon hamar eltünök elöle... aki nem szeret, az ne legyen velem sajnálatból. számára ez a szerelem elmúlt, szerintem hülyeség eröltetni... saját tapasztalatom szerint hosszú kapcsolat után, ha az egyik fél még szerelmes, nem jó a "barátság", mert csak szenvedsz... szakíts meg vele minden kapcsolatot és próbáld meg elfelejteni, persze iszonyat nehéz, nem hetekben mérhetö fájdalom, de szerintem csak ez a megodás van. tudom, hogy nem ezt kérdezted, de én óva intelek attól, hogy egy olyan embert akarj meggyözni, aki már nem szeret, mert maximum sajnálatból lesz veled, hogy "jaj szegény annyira szeret, és én is ragaszkodok végülis..." ha még lesz is ebböl valami, nem egy hosszútávú, tartós, igazi kapcsolat lesz... remélem, nem bántottalak meg, tudom, hogy ezeket a dolgokat nehéz felismerni és elfogadni...
2008. júl. 4. 16:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha már így elmondta,hogy már nem szeret úgy,meg,hogy csak maradjatok barátok,szerintem ne akard visszaszerezni,mert nem biztos,hogy sikerülne,meg sok értelme sem lenne.Próbálj meg "eltűnni"a szeme elöl,hátha esetleg magától rádöbben,hogy mégis csak hiányzol neki stb.Ha mégsem,akkor meg kár lett volna "utána futnod".
2008. júl. 4. 16:24
 4/5 anonim válasza:

megértem hogy rossz.én is voltam ilyen helyzetben,nekem is mondta, hogy legyünk barátok, de én erre nem voltam képes,mert szerettem és szeretem,nem tudnák barátként ránézni, mert fájna hogy melettem van és mégse lehetek vele, úgy ahogy én azt szeretném.nem tudnám elviselni.

szerintem hagyj egy kis időt, hátha rádöbben kellesz neki, de ne erőltesd, hagyd hogy ő lépjen.

2008. júl. 4. 22:11
 5/5 anonim válasza:
Velem is pont ugyanez történt csak én vagyok a fiú, és volt bnőm érzi ugyanezt amit írtál , mi szakítottunk és ugyanúgy mint te barátok maradtunj
2015. ápr. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!