Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hódítsam vissza a baratomat?
masfel evet jartunk........mit csinaljak? adjatok tippet....plssssss .......nem azert szakitott mer tvan csaja...hanem azt m h csak o mar baratkenyt erez irantam..........hogy szerezzem vissza?
Azt m nekem h o mar nem ugy szeret mint eddig! Hogy tudjam vissza szerezni? Megbeszeltuk h baratok maradunk. De en nem birom igy......... En szeretem.... Hogy szerezzem vissza hogy ujra jarjunk?
megértem hogy rossz.én is voltam ilyen helyzetben,nekem is mondta, hogy legyünk barátok, de én erre nem voltam képes,mert szerettem és szeretem,nem tudnák barátként ránézni, mert fájna hogy melettem van és mégse lehetek vele, úgy ahogy én azt szeretném.nem tudnám elviselni.
szerintem hagyj egy kis időt, hátha rádöbben kellesz neki, de ne erőltesd, hagyd hogy ő lépjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!