Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a volt barátomat?
Év elején ért véget egy 3 hónapos kapcsolatom, 17 évesek voltunk, amikor járni kezdtünk a barátommal. Én azóta ugyanúgy szeretem őt és veszettül hiányzik nekem. Mosatnában váltottunk néhány levelet és elkezdtünk újra beszélgetni, tisztáztuk a dolgokat, szóval nincsen harag köztünk. A kapcsolatunk amúgy is miattam ért véget, amúgy nem volt semmi megcsalás meg veszekedés, egyéb okok. (oké, tudom a csajok mind hülyék :) )
Szóval most úgy néz ki, baráti kapcsolat lesz köztünk, mert neki most lett egy barátnője is, meg nem is tudom, ezek után akarna-e valamit tőlem... A baj csak az, hogy én NEM CSAK a barátja akarok lenni.
Viszont válaszolt nekem, szóval nem tudom... vagy csak ennyire rendes, vagy még jelentenék neki valamit?
Mivel hódíthatnám vissza? Nem vagyok olyan fajta, hogy mások kapcsolatának a megrontója lennék, nem is vagyok ennek a híve, de szerintem elsősorban a saját boldogságomra kell gondolnom és én vele lennék boldog. Amúgy is rajta múlik...
Mit tegyek szerintetek?
(bocs, hogy ilyen hosszú lett!)
nekem is volt ilyen,nem szerettem már annyira és szakitottam vele.EGy ideig haragban voltunk,utánna elkezdtünk beszélgetni,de egyáltalán nem aakr tőlem semmit,max barát....de az az igazi barát se nagyon.
Szerintem ha ha megemlitenéd neki ezt,és ha elutasít,akkor ne őt hibáztasd.
Hasonlót élek meg, csak nekem kicsit nagyobb számok vannak. 2 évig voltunk együtt, 2 éve szakítottunk, azóta mindkettőnknek új párja van, de mind a mai napig rengeteget gondolok rá, és sokszor hiányzik is.
Szakítás után egy jó ideig még haragban voltunk, de azért a kapcsolatot tartottuk (igen, hülyén hangzik így együtt, de így volt), de már jó egy éve tökéletesen működik a barátság, és havonta-kéthavonta találkozunk is.
Nem tartom kizártnak, hogy valamikor újra összejöjjünk, de igazából fogalmam sincs... :S
Tanácsként neked annyit tudok mondani, hogy ne vallj színt, inkább maradj mellette barátként, legyél vele kedves, találkozz vele, és akkor legyél nagyon csinos, aranyos, de semmiképp ne mássz rá, vagy flörtölj nyíltan. A viselkedéséből esetleg le tudod majd szűrni, hogy miként áll hozzád, elképzelhető-e még, hogy újra téged akarjon stb. De a kapcsolatába ne rondíts bele. Max úgy próbáld meg csábítani, hogy észre se vegye, hogy direkt csinálod. :) Jó esetben hamar vége lesz a kapcsolatának, és akkor pedig eldől, újra összejöttök-e, vagy sem. Bocsi, ennél jobbat nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!