Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátomat hogyan hódítsam vissza?

Figyelt kérdés
Már 2x jártunk de rövid ideig és úgy tűnik még tetszem neki, mert mindig megbámul. még szeretem és vissza akarom kapni. Hogy csináljam? Tudassam vele hogy még tetszik, vagy pont hogy legyek vele picit ridegebb? Azt ne írjátok, hogy ne jöjjek összevele többet, nekem már az is megfelelne ha csak buliból még egyszer utoljára smárolnánk, szóval nem ragaszkodok vele hosszú kapcsolathoz.
2009. ápr. 3. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne tedd...Én is így jártam...2x szakított és szeretem...Csakhogy ez nem kölcsönös. Semmi értelme teperni érte. Nálam volt utolsó tali is a szakítás után 2 hónappal...Sírás lett a vége a felszakadt sebek miatt. Ne kínozd magad, nem éri meg!
2009. ápr. 3. 16:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Én azzal kínzom magam, hogy tétlen vagyok és tudom, hogy nem fog elmúlni, mert rengeteget látom minden nap! SZóval mindenképp vissza akarom szerezni, arra kérek tanácsot, hogy hogyan.
2009. ápr. 3. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Könnyű a dolgod...a fiúk az egyenes beszédet szeretik. Ha utalgatsz vagy félreértik, vagy nem is akarják észrevenni. Én is voltam úgy szakítás után, h ha a volt barátnőm ilyet kérdezne akkor bevallanám neki,h én is mennyire szeretem. De én az Istennek se közeledtem volna. Jha és nem is lett belőle semmi. Amúgy ha minden nap látod nehéz lesz elfelejteni.

Am. mióta szakítottatok?

2009. ápr. 3. 16:52
 4/4 A kérdező kommentje:
már lassan 2 hónapja. És eddig mindig ő kezdeményezett újrajárást én nem mertem.
2009. ápr. 3. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!