Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódítsam vissza a volt barátomat? Nagyon szeretem még mindig, ő szakított velem, de úgyérzem, ő is szeret még, csak nem akar kezdeményezni.
ha ő szakított, és szeretne még, akkor ocsánatot kérne. szerintem ne hozd magad abba a megalázó helyzetbe, hogy futsz utána. ha igazad van, úgyis lépni fog. SOHA ne addj alkalmat egy pasinak arra, hogy visszautasíthasson. nagyon megviselne.
29/N
Nem azért, de hány évesek vagytok, 12?
Szeret, de nem mert kezdeményezni?
Nem akarok a lelkedbe gázolni, bár valószínűleg azt fogok.
Szerintem, ha szeretne nem dobna téged és, ha netalántán esetleg véletlenül megbánná a dolog biztosan kezdeményezne, főleg mert van egy olyan tippem, hogy tudja, hogy bele vagy zúgva, ezért azonnal megbocsátanál neki.
Hogy a válaszodra is válaszoljak. Semmiképp ne próbáld visszaszerezni, mert mint azt már előttem írta valaki csak felsülnél. Heverd ki és keress valaki mást. :)
És te miért szakítottál a barátnőddel, ha szereted?
Szerintem menj vissza hozzá, próbáld meg legalább. Lehet, hogy ő is arra vágyik,hogy megkeresd.
Azóta nem is beszéltetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!