Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, mit reagálnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, mit reagálnátok, ha a párotok azt mondaná engedjem el? Engedjem meghalni mert neki az élet szenvedés.

Figyelt kérdés

Azt akarja h engedjem el had ölje meg magát mert ő csak szenved és ne mbirja tovább....

Távkapcsolatban vagyunk 1honapja nem tudtam találkozni vele(ált neki jön közbe vm :/ )

2013. szept. 28. 21:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Megkérdezném,hogy rám nem is gondol? Csak igy eldobna magától? Miért nem próbál arra koncentrálni,hogy tudjunk találkozni.Illetve megkérdezném,hogy mi történt még az életébe ami miatt ennyire ki van akadva.Mindenesetre elbeszélgetnék vele..
2013. szept. 28. 22:15
 12/16 A kérdező kommentje:

Az a helyzet h nincs senkije rajtam kivül. A "caláddja" ugy banik vele mint 1 senkivel. Meg csináltatnak vele mindent, de allandoan csak bantjak. PL: Érettségi után v elmegy v keres munkát és fizet. Gyenge a szive alapbol szed rá gyogyszert is. Most megvan betegedve és igy is dolgoztatják...

Halott rokonait felhantorgatja és szidja nevelő ayja. Apja kb lesem szarja. Barátja nincs akiben megbizik. Csak bennem bizik meg és még engem sem láthat. :/

2013. szept. 28. 22:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Megigértettem vele telefonba ne csináljon butaságot meg gyöztem. Viszont elvan keseredve és vélek h elöfog még ez jönni :/(Ez már a 3ik eset h ez szoba jött)
2013. szept. 28. 22:26
 14/16 anonim ***** válasza:
elrángatnám egy pszichiáterhez
2013. szept. 28. 22:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha készen lesz rá, hogy megölje magát, akkor úgy is elkerget maga mellöl. Az még rádob egy lapáttal a fájdalmára, és képes lesz rá.
2013. szept. 29. 11:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Azért az öngyilkosság nem így működik, mint ahogy azt elképzelik sokan!

Az hogy foglalkoztatja a halál gondolata, még nem biztos, hogy meg is teszi, de abból amit leírtál nagy esélye van a depresszióra, de azt csak szakorvos mondhatja ki!

Biztasd arra, hogy legyen benne annyi ambíció, hogy jól sikerüljön az érettségi, akár a továbbtanulás miatt, akár a munkavállalás miatt. Tűzzetek ki közösen célt, kicsiket, amiket biztos el fog érni, így helyre áll az önbizalma, és lesz ereje belevágni egy új életbe veled a rosszakarói nélkül. Mond meg neki, hogy a legjobb bosszú, ha bebizonyítja, hogy meg áll a lábán!

2013. szept. 30. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!