Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, mit reagálnátok, ha a párotok azt mondaná engedjem el? Engedjem meghalni mert neki az élet szenvedés.
Azt akarja h engedjem el had ölje meg magát mert ő csak szenved és ne mbirja tovább....
Távkapcsolatban vagyunk 1honapja nem tudtam találkozni vele(ált neki jön közbe vm :/ )
Az a helyzet h nincs senkije rajtam kivül. A "caláddja" ugy banik vele mint 1 senkivel. Meg csináltatnak vele mindent, de allandoan csak bantjak. PL: Érettségi után v elmegy v keres munkát és fizet. Gyenge a szive alapbol szed rá gyogyszert is. Most megvan betegedve és igy is dolgoztatják...
Halott rokonait felhantorgatja és szidja nevelő ayja. Apja kb lesem szarja. Barátja nincs akiben megbizik. Csak bennem bizik meg és még engem sem láthat. :/
Azért az öngyilkosság nem így működik, mint ahogy azt elképzelik sokan!
Az hogy foglalkoztatja a halál gondolata, még nem biztos, hogy meg is teszi, de abból amit leírtál nagy esélye van a depresszióra, de azt csak szakorvos mondhatja ki!
Biztasd arra, hogy legyen benne annyi ambíció, hogy jól sikerüljön az érettségi, akár a továbbtanulás miatt, akár a munkavállalás miatt. Tűzzetek ki közösen célt, kicsiket, amiket biztos el fog érni, így helyre áll az önbizalma, és lesz ereje belevágni egy új életbe veled a rosszakarói nélkül. Mond meg neki, hogy a legjobb bosszú, ha bebizonyítja, hogy meg áll a lábán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!