Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy valaki gondtalan, valakinek meg szenvedés az élet?
Figyelt kérdés
2009. máj. 31. 12:46
1/8 anonim válasza:
Azért mert nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a végzete :))
2/8 anonim válasza:
Fiatal korban gyakran így érzi az ember, nagy kérdéseket próbál megválaszolni, keresi az útját stb. ezen mindenki átesik. Valaki meg csak a mának él, bulizás, kortársak és nem foglalkozik a gondokkal. Ez függhet családi háttértől is, meg egyéni jellemvonásoktól is (meg sok mindentől). Van akik korábban érnek, és reménytelennek látják a sorsukat pl. lakást venni, bútorokat, vagy diplomát szerezni stb. van aki pedig a szerelmi életével van elfoglalva, és azt hiszi, az az életben a legfontosabb. Most hirtelen ezek jutottak eszembe, nem tudom pontosan mire gondolsz.
3/8 anonim válasza:
12:51-es válaszoló! Én 16éves vagyok, és mind a kettő foglalkztat, a szerelmi életem is fontos viszont a diplomaszerzésen is sokat töröm a fejem, szerintem ez inkább a minket érő dolgok miatt van éspersze a felfogás miatt. Lehet, hogy te nagyon felfújsz egy dolgot, mert neked az nagyon rosz, viszont más észre sem veszi az ilyen dolgokat. Ezért lehet, hogy valaki gondterheltebb.
4/8 anonim válasza:
Sok dolgtól függ ez.
pl.: A szépségtől is.
Sokan, akik szépnek születnek azzal már mindent el is érnek. Szinte minden dolgot nagyon könnyen megkapnak, ezért nem nagyon kell szenvedniük. pl.: szerelem (vagy, ha nincs, akkor sokat szexelhetnek, de akkor is jól érzik magukat, sokkal jobban, mint akinek se szerelem se szex), karrier, stb.
Aki csúnyának születik az sokkal jobban megszenved a sikerekért minden téren, tehát többet szenved is.
5/8 anonim válasza:
Én is mostanában mindent negatívan fogok fel. Sőt, alapból nem vagyok valami optimista ember, minden apró rossz dolgot, ami velem történik, tragédiának értékelek. Sokszor érzem úgy, hogy a rossz dolgok mellett nincsenek olyan pozitívumok, amik kicsit javítanának a közérzetemen:/ De ezen lehet változtatni. Szükséges hozzá pár olyan hobbi vagy elfoglaltság esetleg, amikben örömödet leled. Járj koncertekre, vagy partykra, olvass könyveket, hallgass zenét, bár nem tudom, hogy a korod alapján melyikre vagy leginkább kapható. Nekem 15 évesen ezek válnak be a legjobban. Vannak olyan emberek, akiket esetleg irigyelünk egy kicsit, mert folyton mosolyognak, boldognak tűnnek-de ez látszat csupán. Nekik is vannak gondjaik. Ahogy mindenkinek..a kérdés csak az, hogy képes vagy-e talpra állni a csalódások után..ha nem, akkor maradnak az elfoglaltságok, meg a barátok..nekem az utóbbi időben el kellett szakadnom az olyan "barátoktól", akik lehangolnak, inkább vidám embereket kerestem és kezd az életkedvem javulni:) Neked is ezt ajánlom, bár nem tudom, hogy állsz az emberi kapcsolatokkal.
6/8 anonim válasza:
Szerintem mindenki életében van úgymond egy fordulópont, ilyn tizenéves korban. Mindenki átmegy ezen a 'tinibetegségen', hogy minden rosz. Nekem ez a fordulópont kb 13évesen volt. (szerencsére elég hamar.) Amikor is kiözösített voltam az osztáklyomban 2évig csak azért mert nem ismertek, mert nem tudták, hogy milyen is vagyok igazából, mert nem nyíltam meg. Ezek után igencsak jó barátokra találtam. Segítettek felállni, és azóta bármilyen sértés felett átnézek, minden akadályt sokkal könyebben veszek, tehát hogyha lesz ezek után egy jobb időszakod, azt majd nagyonis tudod értékelni, és sokkal jobb lesz. Addig is gondolkodj pozitívan!
7/8 anonim válasza:
" nem vagyunk egyformák"
Nem is hinnéd, hogy mennyire egyformák az emberek! Nézd csak meg a kérdéseket! Kategóriájában mind ugyanarról szól szinte.
8/8 anonim válasza:
Már ne haragudj: mitől lenne egyforma?
Van odafönn valaki, aki nézi - és szükség szerint korrigálja???
Ilyet még a vallások sem ígérnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!