Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnál még tovább élni, ha túl lennél az ötvenedik elutasításon, alacsony és rosszarcú lennél kis pénisszel megáldva?
Jajj, a ,,férfiak,, :S :)
Nem panaszkodni kell, cselekedni .. :) ;)
19/L
Jaj, a lányoknak könnyű, van húgom, tudom hogy megy ez náluk. Fent van facebook-on. Naponta rá ír átlagban kb. 4-5 fiú. Neki csak annyi dolga van, hogy kiválasztja melyikkel akar megismerkedni vagy csak dugni. JÓ viszonban vagyok húgommal, mi nálunk nem tabuk a szex téma sem, mindent megdumálunk egymással.
Én meg fiú vagyok, alacsony, vékony és hiába vannak szép szemeim, szám, mégsem kellek senkinek sem. A farkam is csak 15-16cm állva, ezt legalább nem látják előre, mert ha tudnák a lányok, akkor ez is csak rontana az amúgy sem túl kecsegtető esélyeimen.
5.! nem kicsi a farkad!! áhh utálom ha ezt írjátok!! nem kicsiiii!!
amúgy kérdező dehogy szenvedés, akkor egyél sokat az örömhormonokat ad, menj kirándulni, sportolni, tanulj zenélni, barkácsolni, varrni...:D annyi lehetőség van az életben!!! áá nem csak szex létezik. jó dolog az, de mást is lehet élvezni! ha már élsz, legalább keresd benne az örömöt! ami sok van! :)
Szerintem meg nincs ezzel gond. Csak nem megfelelő lányoknál kezdeményezel. Ha nem vagy egy Brad Pitt vagy Justin Bieber a csajozást tanulni kell. A határozott fellépés sokat jelent. Beszélgess minél többet. Sportolj, keress olyan hobbit ahol sok lány van pl társastánc. Férfi létedre itt sírsz mint egy bébi ennél undorítóbb nincs...
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!