Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni, ha egy alacsony férfi a magasságáról panaszkodik?
alacsony vagyok és a kutyának sem kellek még szép, hogy panaszkodunk mi alacsony férfiak!
van még két ilyen alacsony ismerősöm ők sem kellenek senkinek, érdekes a magasabb férfi ismerőseim meg minde elkeltek?
véletlen? nem! a nők a magas pasikra hajtanak! aki nem éri el a 175-180cm magas álomhatárt annak esélyt sem adnak
magam is tapasztaltam, hogy egészen addig bejöttem egy lánynak facebookon, amíg meg nem tudta, hogy a magassarkújához nem passzolok, mert ő alapból magasabb tőlem 7centivel plusz még a magassarkú is dob és ettől már is szívtelenül lekoptatott és soha többet nem is akart hallani sem rólam
ahogy a férfiak undorodnak a kövér nőktől, úgy undorodnak a nők az alacsony férfiaktól
nagy igazság ez!
ha érdekel, bólogass.
ha nem, válts témát vagy hagyd ott.
163 cm magas férfi vagyok. 26 éves korom ellenére egyetlen párkapcsolatom sem volt, mai napig szűz vagyok, sőt egész életemben nem csókolt meg senki.
Mindezt a nők kifacsarodott ízlésvilágának, groteszk következetességének és perverzitásának köszönhetem. Elárulom, kedves lányok, hogy ez már nem az őskor, amikor a csitrik magasabb és erősebb férfiak közvetlen védelmére szorultak; vannak egyéb értékek és hosszabb távon érvényesülő előnyök is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!