Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csinálni, ha egy alacsony férfi a magasságáról panaszkodik?
Nézzétek meg a Lovely Complex animét :P
Amúgy meg én magas vagyok de még így sem a legkönnyebb :/
f18
Szintén 165cm vagyok és teljesen egyetértek a 7-es válaszolóval.
Egyébként facebookon alapítottam egy csoportot alacsony fiúk részére, akik gy nőnek sem kellenek. Akit érdekel írjon priviben és felveszem!
szerintem nektek nem az alacsonyságotokkal van baj, hanem az agytok helyén. A férjem 175 cm, én 168, kicsi magassarkút is fel szoktam venni és nem érdekel egyáltalán, hány cm.
Igen, valóban jól néz ki egy 180 cm-es öltönyös pasi, de csupán az, hogy valaki magas meg jól néz ki, kevés a boldogsághoz!!!
Én 170 centi vagyok az exbarátom 162 volt... nem a magassága volt a kevés hanem az ember maga... Imádták a csajok amilyen kicsi volt olyan nagy dumás minden csajt ledumált a lábáról engem is sikerült másfél évig voltam vele... Az első pár hónap jó volt aztán kezdett kibontakozni a jelleme ami nem jött be...
Az hülyeség szerintem, hogy a magasságotok nem stimmel... Nem lehet, hogy más dolgok vannak a háttérben? Akár a jellemben vagy akár a választásotokban? Nem biztos, hogy mindig a legjobb nőt környékezitek meg? Vannak olyanok akiknek nem a jellem számít hanem pénztárca kinézet magasság stb... Normális helyen keressetek normális nőt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!