Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi alacsony, nagyon jóképűnek kell lennie, h tetsszen bárkinek is?
Nem. A szépség amúgy is relatív, szóval sokaknak kell alacsony vagy velük egy magas férfi.
Plusz lehet valaki szép, de ha belül egy nagy nulla, azzal semmit nem ér el.
(pff, mindjárt kapom majd a beszólásokat, hogy hazudok, de nem érdekel)
170 cm. Társkeresőn is úgy vettem észre, h a legtöbb lánynak 175 v 180 centinél kezdődik a férfi.
Az pedig nem igaz, h a lányoknak nem számít annyira a külső. Sokkal jobban számít, mint a fiúknak.
156 cm vagyok, a férjem 167 cm. Mindig is 175 cm ALATT vadásztam, mert 30 cm különbség már zavaró volt, egy szegycsonthoz beszéltem.
A férjem így is magasabb nálam jó tíz centivel, de a szemébe tudok nézni, nem kell sámlira állnom, ha meg akarom csókolni, stb.
Előttem is volt jópár barátnője, mind kb olyan magasak voltak, mint én. De néha magasabb csajokat kellett elküldenie, mert őt feszélyezte, hogy alacsonyabb a lánynál.
De a környezetemben is azt látom, hogy 160 cm feletti férfiismerősöknek nincs gondjuk. Ellenben egy 185 cm-es, izmos haveromnak igen, mert annyira hülye gondolkodásmódja van.
Ha valakiről ordít, hogy komplexusa van, AZ taszító. Önmagában a magasság nem.
Kb 160 cm alatt problémás egy férfinál a magasság, hiszen az már nőben is alacsonynak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!