Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn az, ha egy férfi alacsony?
Azt vettem észre, h a lányok túlnyomó többsége szóba se áll 175 cm alatti fiúval, és ez igaz még a 150 centis lányokra is. Aki pedig még csúnya is mellé, az gyakorlatilag esélytelen a nőknél.
Miért kell emiatt elutasítani vkit? Nem mi tehetünk róla, és ma már elsősorban nem a magasságtól függ, h ki tud biztonságot nyújtani a nőnek. Esetleg ennyire gáz lenne egy alacsony pasival végigmenni az utcán?
Te most csúnyán általánosítasz!
Én is alacsony fiúval járok és még soha nemvolt szégyenérzetem emiatt.
Én már sokszor láttam olyat az utcán, hogy alacsonyabb volt a srác a barátnőjénél, bár tény, hogy megfordultak utánuk az emberek.
A lányok meg nem a saját testmagasságukhoz választanak párt, vagy legalábbis nem utasítanak vissza valakit KIZÁRÓLAG a magassága miatt.
Legyen egy kis magabiztosságod, az sokkal feltűnőbb és vonzóbb is, mint az hogy most valaki mennyire magas!
22L
Azt azért nem hiszem, h egyetlen lány se utasítana vissza vkit csak azért, mert kicsi. Sajnos vannak ilyenek bőven, még ha nem is mindenki.
Mondjuk nálam magasabb lánnyal nem járnék, de legalább a 150-160 centiseknek ne kelljen már mindenáron egy égimeszelő!
Ennyi erővel a fiúk is elutasítják azokat a lányokat, akik magasabbak náluk, pedig nem ők tehetnek róla.
Amúgy tényleg csak annyi a trükk, hogy legyen önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!