Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bűn az, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bűn az, ha egy férfi alacsony?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, h a lányok túlnyomó többsége szóba se áll 175 cm alatti fiúval, és ez igaz még a 150 centis lányokra is. Aki pedig még csúnya is mellé, az gyakorlatilag esélytelen a nőknél.

Miért kell emiatt elutasítani vkit? Nem mi tehetünk róla, és ma már elsősorban nem a magasságtól függ, h ki tud biztonságot nyújtani a nőnek. Esetleg ennyire gáz lenne egy alacsony pasival végigmenni az utcán?

2011. jún. 17. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Pedig a kérdező csak is az igazat mondja.

Én magam is csak 165 cm magas vagyok. Nem tehetek róla nálunk mindenki ilyen alacsony a családban, sőt van, aki még ennél is alacsonyabb. Bizony észre sem vesznek a lányok és nem csak a nagyon szépek, de még a kevéssé szépek sem!

2011. jún. 17. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
38%

És szerinted azért, mert alacsony vagy? Nálam 8 centivel magasabb vagy...

Ha ebben nem tudsz kitűnni, tűnj ki valami másban! Az lehet a bajod, hogy csak ezen rágódsz, ahelyett, hogy megmutatnád, hogy amúgy milyen jófej/vicces/erős/segítőkész/stb vagy.

2011. jún. 17. 16:52
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Én 173 cm vagyok és tetszik nem tetszik nem veszek észre 165 cm magas pasit mert próbáltam... Hülyén érzem magam, ha a párom kisebb nálam nem kell, hogy 2 m magas legyen de... A volt barátom olyan magas mint én 5 évig voltunk együtt. Ennyi erővel ítéljük el azokat a pasikat akik csak a vékony nőket, vagy az alacsonyakat, vagy a nagy mellűeket vagy a bármilyen más konkrét külső tulajdonság alapján választanak. Az meg, hogy alacsony vagy és esetleg ronda is? Talán nagyok az igények. Nekem volt egy ronda, alacsony, igénytelen, bunkó és buta osztálytársam. A srác már együtt él a barátnőjével és boldogok, vajon hogy lehet ez? Mindig ezen sírtok jaj én magas vagyok én alacsony én kövér én sovány én csúnya stb... Találjátok meg a saját értékeiteket az önsajnálat helyett. Mindenkinek megvan a párja van aki 15 évesen találja meg és van aki 45 évesen. Van aki pedig elszalasztja mert önsajnálatába merülve észre sem veszi. Senki nem tökéletes mindenkinek megvannak a problémái.
2011. jún. 17. 16:59
 14/16 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 16:59

Ott a pont! Mindenki azon nyavalyog, hogy mi a hibája, és jól el is van az önsajnálatban. Ez a legkényelmesebb kifogás arra, ha nem talál párt magának az ember!

2011. jún. 17. 17:02
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

Hát nem tudom, én 177cm vagyok és sovány is és ronda is, még is volt, hogy egy kiemelkedően szép csaj volt oda értem nem egyszer, és még én utasítottam el.

Mindenki saját maga a hibás azért ami vele történik, az élet nagy pofonokat ad de el kell őket viselni, nem szabad gyávának lenni, és akik alacsonyak azok gondoljanak arra, hogy ők azért lettek alacsonyak mert annyira erőssek, hogy még így is bármiylen nőt megkaphatnak!Még azt is aki azt állítja, hogy nála alacsonyabb nem jöhet szóba, legyél te az aki ezt megcáfolja neki, legyél te a kivétel!Legyél férfi és akkor bármelyik nő a tiéd lehet!

21f

2011. jún. 17. 17:16
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

+még egy gondolat: az a lány aki pusztán a magasságod miatt utasít el az meg sem érdemli, hogy foglalkozz vele, mert azt a lányt nem érdekli, hoyg te milyen ember avgy és kicsoda vagy csak saját maga érdekli!

21f

2011. jún. 17. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!