Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi alacsony, nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi alacsony, nagyon jóképűnek kell lennie, h tetsszen bárkinek is?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 09:37
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Én meg pont h csúnya lányt jóképű pasival látok sokat, viszont ronda pasit meg semmilyen bnővel nem láttam még soha.

Ezután csak fiúk/férfiak válaszoljanak, ha kérhetem, mert ilyen téren ők jobban ismerik a nőket, mint a nők magukat!

2011. máj. 22. 10:06
 12/36 anonim ***** válasza:
74%
Jaaa, a pasik aztán rohadtul ismerik a női gondolkodásmódot, perszeee... Nem azért nem találsz barátnőt, mert alacsony vagy csúnya vagy, hanem mert nincs önbizalmad, mert azt hiszed, ismered a nőket és tudod mi kell nekik, és te ebbe nem tartozol bele.
2011. máj. 22. 10:09
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, fölösleges ezen vitázni, mindenki azt vesz észre, amit akar, az életben sok minden megtalálható, nincs olyan, hogy a férfiaknak vagy nőknek számít jobban a külső, mert ezt az egyén dönti el; valamennyire igen, de az a lényeg, hogy mindenkinek más tetszik!

170 cm nem számít olyan alacsonynak, ha azt vesszük, hogy milyen a női átlag magasság.

2011. máj. 22. 10:17
 14/36 A kérdező kommentje:
A női átlagmagasság nem számít, mert ahogy már írtam, az alacsony nőknek is magas férfi kell.
2011. máj. 22. 10:20
 15/36 anonim ***** válasza:
Dehogy kell.
2011. máj. 22. 10:22
 16/36 napietus ***** válasza:
nekem van pár barátnőm, aki kifejezetten alacsony, egyiküknek sem magas ember lett a férje. szóval nem igaz, hogy nekik is magas kell. társkeresőből ne indulj ki, ott írkál az ember mindenféle hülyeséget. egyébként nekem is csak annyi elvárásom volt ilyen szempontból, hogy magassarkúban se legyek alacsonyabb nála (163 centi magas vagyok). a férjem 180, de nem collstockal a kezemben ismertem meg :) és volt olyan barátom is, akivel ha magassarkút vettem fel, kb. egymagasak voltunk. mivel 6 centinél magasabb sarkút nem hordok, így kb. akkora lehetett mint Te. de apósom meg pl. alacsonyabb volt anyósomnál, ráadásul a felfésült konty volt az ő idejükben divat. mégis leélték az életüket szeretetben együtt. ez nem annyira érdekes, mint ahogy a pasik gondolják.
2011. máj. 22. 10:26
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha te ennyire tudod, hogy az alacsony nőknek is magas pasi kell, és te alacsonynak számítasz, akkor minek a kérdés? Ha nem érdekel, amit más mond, akkor mondogasd magadban a kitalált válaszod, és egészségedre. Ezek után engem sem érdekelnél, ha ismernélek, mert baromi fárasztó egy ilyen negatív hozzáállású pasi.

Mellesleg: én 156 centi magas vagyok és 165-186 cm közt voltak pasijaim. Annyira nem érdekel mennyivel magasabb nálam a srác, hogy azt már nem tudom szavakkal illetni. Minden más szempont megelőzi ezt. A kikötésem ezzel csak annyi, hogy nálam alacsonyabb ne legyen. De lássuk be, ez nem túl nagy kritérium az én esetemben.

20/l

2011. máj. 22. 10:55
 18/36 A kérdező kommentje:
Nem mondogatnám ezt, ha kaptam volna már normális választ. Írtam is, h lányok ne írjanak, mert ezt ti se tudjátok magatokról. Egyébként azért írtam ki, h érdemes-e plasztikai műtétre költenem (mert azért Brad Pittet ott se tudnának varázsolni belőlem), v azzal se érnék el semmit.
2011. máj. 22. 11:00
 19/36 anonim ***** válasza:
74%
Nem is értem!Van vmi jelentősége annak,hogy vki milyen magas?Ez soha nem jutott még eszembe egyszer sem,mikor megtetszett vki.Most is egy olyan srác tetszik nekem,aki kb velem egy magas.Csak az a baj,hogy a legtöbb itt válaszoló csajnak igaza van és a pasik igen is a külsőt nézik!Ha vki nem néz ki jól,már meg sem akarják ismerni a pasik.És nem kell azt írni,hogy ez pont fordítva van,mert ezt tapasztalatból írtam. :(
2011. máj. 22. 11:01
 20/36 A kérdező kommentje:
Én is tapasztalatból írtam, h fordítva van. Soha egyetlen lánynak se kellettem, mert ronda vagyok. Akkor miről beszélünk?
2011. máj. 22. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!