Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ezt eltudnátok viselni?
Adott egy férfi.Volt rendvédelmis.Lényegtelen hol.
Rengeteg álmatlan éjszakája van,nagyon rosszul alszik.Nagyobb hirtelen zajra nagyon megijed,látszik rajta a félelem.
Nagyon gyakran vágyik magánra.
Már gyógyulok,csak ezek még mindig előfordulnak.Talán örökre megmaradnak.
Főleg a reagálás a nagy csattanásokra.
legegyszerűbben úgy hívják,harctéri sokk.
Pihenés és idő kell hozzá.
Van ilyen.Nem lehet mindent végsőkig bírni :/
Szerintem senki nem kerdezte mi bajod van...
Egyszerubb lett volna kiirnod, hogy sajnaltatasra vagysz es vigasztaljon valaki
Szerintem kedj el futni,az segít feldolgozni astresszt és jól fogsz tőle aludni. Egyél sok magnézium citrátot,2000 mg halolajat és b komplexet. Ezek bizonytottan segítenek. Meg ha szereted egyél még mellé halat minden nap. Én is ezeket eszem minden nap ,voltam depressziós és megelőzésképp eszem így.
Az ijedés nem zavarna. 29/n
Igen, eltudnám. Sőt mindent elkövetnék hogy segítsek a másiknak. De azért azt megkérdezném, hogy mit értesz rendvédelmis altt, mert tudomásom szerint csak a fegyőröket hívják kizárólag igy (bár lehet, hogy én tudom rosszul).
Az általad leírt esetek meg a kinzásokhoz és bevetéseken átesett emberek reakciója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!