Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire lehet ezt befolyásolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet ezt befolyásolni?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, hogy mennyire befolyásolható az, hogy milyen párt választok majd a későbbiekben...

Mivel szeretnék majd gyerekeket, ezért fontosnak tartom, hogy a lehető legjobb tulajdonságokat örökölje tőlem, illetve a leendő apjától. Ha én pl a humán tantárgyakhoz értek jobban, akkor az apja legyen inkább reál beállítottságú. Ugyanakkor nem bánnám, ha tudnék a párommal a művészetekről is beszélgetni.

Ugyanígy a fizikai tulajdonságok is fontosak lennének. Ha én alacsony termetű vagyok, a párom legyen 10-15 centivel magasabb, jó testfelépítésű, stb.

Átgondolva ezeket, hirdetést kellene feladnom, hogy minden téren megfelelő párt találjak, de akkor világszinten kéne keresgélnem. Még így sem garantálná semmi, hogy ezeken túl jól érezném magam vele.

Mielőtt valaki jönne a negatív véleményével és válogatósnak nevezne, hangsúlyozom, hogy ez csak egy gondolat volt.

2013. szept. 28. 11:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmenyire szerelmes leszel akkor nem ez lesz az első beállitottság, hanem hogy szereted ugy ahogy van . Mindenkinek van ideálja elképzelése de ritkán jön be pont az . Két túl egyforma nem jó két túl ellenkező sem és a kettő között a tökéletes mikor van bennetek közös tudtok miről beszélni és azonosulni
2013. szept. 28. 11:33
 2/2 vakondka ***** válasza:
Tudományos módszerekkel nem lehet párt találni, az lesz a férjed és gyermekeid apja akibe beleszeretsz és ő viszontszeret :)
2013. szept. 28. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!