Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy anyukám ne tudjon befolyásolni a kapcsolatomban?
Légy határozott!
Mond meg neki nyugodtan hogy ez gyerekes és hogy ne avatkozzon bele. Ez a te életed a te döntésed...
Szerintem anyukád nagyon gyerekesen viselkedik...
Én egészen biztosan megbeszélném Anyuval a problémáimat. Biztos, hogy meghallgatna, és tanácsokat is adna. A döntés azonban biztos, hogy az enyém lenne.
Én nem vagyok egy idős csaj, de úgy érzem a kérdésedből, hogy még nem vagy egy magabiztos nő, pedig akár 16-18 évesen is lehet saját döntéseket hozni.
Én másfél éves kapcsolatot bontottam fel, úgy, hogy anyu mindent tudott rólunk, de a vége az volt, hogy azt mondta, Sajnálom! Ez a Te döntésed.
Lehet fejleszteni a magabiztosságot. Ha döntöttél, ne vacilálj. Az ilyen csiki csukinak úgy sincs sok értelme.
Egy két döntés biztos félre csúszik, de megtanulod, hogy azok következményeit is neked kell viselned. Később sokkal magabiztosabb leszel. ami nagy hasznodra lesz. akár a fiúkkal kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!