Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék dominánsabb a kapcsolatomban?
Nem uralkodni kell, hanem 50%-ban érvényesíteni az érdekeidet. A kettő nem ugyanaz.
Nem attól lesz jó egy kapcsolat, hogy te ész nélkül bólogatsz mindenre, akár jó neked, akár nem, csak hogy ne legyen veszekedés. Hanem attól, ha mindkét fél elégedett és magabiztos, és megőrzik az egyéniségüket a kapcsolatban, nem válnak akarat nélküli bábuvá a másik kedvéért.
Az, hogy nem rendeled alá magad uradnak és parancsodónak, nem azt jelenti, hogy uralkodni fogsz.
Akkor lehet arra gondol, hogy legyél határozottabb bizonyos dolgokban, javasolj, dönts te is a kettőtök közös dolgaiban, tervekben (ne csak rábólints) kicsit irányíts közben te is.
Ha ő azt várja, hogy dominánsabb legyél, akkor miért gondolod azt, hogy veszekedés lenne belőle?
Nem kell túlzásba sem esni, és nem lesz probléma.
Ebben a helyzetben, pont, hogy domináns voltál (de lehet csak én értem félre), mert a saját akaratodat érvényesítetted (nem mentél ki az esőbe, mert nem akartál).
Azt azért ne mond meg, hogy mit mondott volna a barátod, ha kimész, ezt nem tudhatod előre.
Nem tudom ilyenkor mi a teendő, és akkor miért várja el, hogy dominálj, ha meg nem tetszik neki.
Én tisztáznám vele, hogy konkrétan mit vár el tőled.
Remélhetőleg nem mindig azt, amit csak ő szeretne, mert akkor igen csak egyoldalú lenne a kapcsolat.
Nem vagyok biztos benne, hogy egymáshoz illetek, bár nem ismerlek benneteket.
Úgy hogy megmondod a párodnak hogy az van amit te szeretnél, ha nem tetszik akkor keresel mást.
Ha hisztizik akkor meg büntetést fog kapni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!