Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám befolyásolni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám befolyásolni az álmaimat h azzal álmondjak akivel akarok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 00:55
 1/6 anonim válasza:
Öld meg!!! Tuti siker.
2012. jan. 15. 01:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez elég nehéz, én is próbáltam, de nem jött össze.

Vannak ilyen írások neten, hogyan lehet tudatosan álmodni.

Keresgess! Google a barátod.

2012. jan. 15. 01:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy üveg szilvával.
2012. jan. 15. 01:31
 4/6 anonim ***** válasza:
dugj hagymát az orrodba, utána álmodni se fogsz. :D
2012. jan. 15. 01:56
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem sikerült!!!!!!!!!! EGÉSZ NAP RÁ GONDOLSZ VAGY A NAP 12 ÓRÁJÁBAN ÉS GARANTÁLT SIKER+MIKOR LEFEKSZEL ALUDNI AKKOR IS
2012. jan. 15. 06:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Huhh... Nekem esküszöm, ne nézzetek hülyének, de az álmaim látomások! Megálmodtam, hogy meghal valaki és meghalt a nagypapa. Ez olyan volt álomként, hoyg egy üres kórházi szoba és benn egy ágy, lefedve egy fehérlapedővel, alatt egy holttestel. Megálmodtam, mikor nem tudtam feltörni a bnőm e-mail címét és kajak, álmomban egy han mondta: " justgirl" Aztán megálmodtam a másik papa halálát és a mamám testvéréét is. Aztán arról álmodtam, hogy anyám valamitr mond és ölelget és valóra vált: Anyám beperelte apámat és a bíróságon ültünk pont egy oylan teremben, mint az álmomban és ott ölelgetett, míg ki nem kellett mennem. Utána, annyit láttam, hogy az ágyam szélén támaszkodik egy apró Yorki kutyus és egy hétre rá megkaptam, pont olyat mint az álmomban és ugyanolyan ruhát találtam egy boltban, mitn ami rajta volt... Aztán megálmodtam, hogy a célünk tönkre megy, ismét nagy viták lesznek és börtönbe kerül valaki és eladjuk a BMW-nket. És mi lett? Mult héten tönkre ment a k.rva cég, feltettük evégett a kocsit a netre, hogy elkell adnunk és anyám öccsét letartóztatták, mert illegálisan tartott 200 tő vadkendert, amit el is adott fűvesciginek... -.-" B@assza meg!!! Ez mi?????

Ha meg valami kérdés jár a fejemben, és nem tudok semmit, azt megálmodom!!!!!!!!!! Médium vagyok, vagy mi a rákk? o.O

L

2012. febr. 5. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!