Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol van az a ferfi aki nem akar megvaltoztatni es befolyasolni?
Nézd.. Lehet rossz helyen "keresgélsz" pasik után. Ilyen ereszd el a hajam bulikban nem igen fogsz olyan társat találni, aki megbízható és nem akar megváltoztatni. De nem minden férfi ilyen. Igaz, hogy azok nem igen járnak el szórakozni, mert sokat csalódtak. Lásd lentebbi téma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__32792..
Viszont mindkét félnek változnia kell. Muszáj.. Ha nem megy, meg kell beszélni, kompromisszumot kötni, időt hagyni a másiknak. Ha még így sem megy, akkor pedig meg kell próbálni elfelejteni az illetőt.
"A pasiknak NEKTEK ez csak igy megy!!Hat tenyleg igaz hogy egy csaj mindig jobban tud szerelmes lenni.Es az miert van hogy szeretunk valakit aki meg sem erdemel.."
Ez nem igaz. Aki kicsit is figyel a párjára, az képes és akar is megváltozni. Valamint a férfiak is nagyon sokszor esnek ebbe a hibába, hogy olyanba lesznek szerelmesek, akik nem érdemlik meg.
Sajnos sokáig kell keresgélni, mondhatni válogatni, hogy tartós és mindenben "megfelelő" kapcsolatot találjon az ember.
(Most hirtelen ennyi jutott eszembe)
"miert van az hogy eddig minden pasim elvarta hogy valamilyen teren valtozzak"
Ha minden pasid elvárta hogy változz, nem lehet hogy tényleg veled van a gond?
Leírnád azért, hogy milyen téren várták el eddig, hogy változz?
:( Szerinted szeret még téged? (nemhiszem)
Ha nem keresed, Ő keres téged? Ha nem, szerintem nem érdemes vele foglalkozni, légy erős.
Az idő teltével, majd elmúlik amit iránta érzel, te magad nem tudod elérni, hogy "kiszeress" belőle.
2026os vagyok: így már értem. szerintem kicsit ki kéne állnod magadért. azért mert sok fősulis hetente 3x részegre issza magát meg egyebek, amikről hallani hogy milyen a fősulis élet, az egy dolog, nem jelenti azt h mindenki olyan. én is egyetemista vagyok pesten, aztán nem egészen úgy megy az mint sokan hiszik. állj ki magadért, és a saját ügyeidért, a te életed, ne hagyd magad ennyire befolyásolni.
egyébként meg aki szeret az úgy szeret amilyen vagy, legalábbis elvileg úgy kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!