Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit érezhet? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit érezhet? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akivel nyár előtt nagyon jól kijöttem, sőt, igazából nekem nagyon tetszett, és mások szerint is, -de persze magam is észrevettem- belém volt zúgva. (részletesebben, mindig együtt jártunk haza, ha egyikünknek még órája volt, megvártuk a másikat, még akkor is, ha lekéstük az ebédet, mindig játszott velem, nem hagyott egyedül, segütett, végtelenül kedves volt, sok egyértelmű jel utalt erre az egészre..) A ztán jött a nyár, amikor interneten keresztül tudtam csak vele beszélni, de egyik nap kiderült, illetve nem bevallotta, de tudtam hogy szeret, és ő is, hogy én is őt. Leírtuk mennyire várjuk a nyarat, hogy hiányzunk egymásnak, de semmi szeretlek, mert az már neten keresztüli szerelemvallás lenne, ami neki se igazán jön be. A lényeg, hogy így is megvoltunk, de aztán augusztus végén nem írt. Én írtam neki, de a válasza olyan volt, mintha le akarna rázni. Valahogy éreztem, hogy gond van... De aztán iskolakezdés utáni másfél hétig egy szót nem szólt hozzám, sőt jobban mondva levegőnek nézett. Aztán később már beszéltünk, a mai napig is "jól elvagyunk egymással", de úgy, mint a nyár előtt. Többek kédezték már tőle, hogy bejövök-e neki, de azt mondta nem. Nem is nagyon tanusított efelé semmit, nem vártunk egymásra, nem mentünk haza együtt, és nem vagyunk olyan sokat egymással. Viszont észrevettem, hogy nézni szokott. Pl. Órákon, ebédnél, szünetben, délután és stb... És amikor ránézek, találkozik a szemünk, de egyikünk sem fordítja el a fejét. Semmit sem értek. Most feltételezem, hülyített a nyáron, vagy hirtelen meghátrált olyan "mégsem" érzéssel, vagy még mindig szeret, csak nem akar lépni? Bocsi a regényért!! :)
2013. szept. 28. 10:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Passz. Mond meg neki ugyan ezt amit leírtál. Vagytok annyira intelligensek, hogy megtudjátok beszélni.
2013. szept. 28. 10:10
 2/5 anonim válasza:
szerintem, (mivel írtad hogy még mindig néz, és nem fordítja el a tekintetét ő sem, stb..)még mindig érez irántad valamit. De mivel már nem beszéltek olyan sokat, lehet hogy azt várja hogy te lépj. szerintem beszélj vele, vagy írj rá és beszélgessetek kicsit:)
2013. szept. 28. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Sok lehetőség van, mivel nem ismerjük a srácot:

1) lehet csak le akart fektetni, de miután megérezte, hogy túl sokáig tartana, feladta,

2) megismert valaki mást,

3) esetleg hallott rólad valamit, ami miatt már nem vagy olyan vonzó számára,

4) beleunt az egészbe,

5) azt várja, hogy Te lépj,

6) ..., 7) ..., 8) ...

Te ismered igazán, neked kell tudnod, hogy milyen reakcióra számíthatsz tőle. Én a helyedben vennék neki valami ajándékot, amivel megköszönöd neki, hogy annyi időt töltött veled és reméled, hogy nem szakad vége ennek a kapcsolatnak (ne barátságot mondj, mert megijeszted és azt hiszi majd, hogy többet nem akarnál tőle). Sok sikert! :) 20/f

2013. szept. 28. 10:40
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, veszem a bátorságot és beszélek vele. :)

Csak tudjátok attól félek, hogy ezután talán még egy barátságot is elveszíthetek, szóval... :/

2013. szept. 28. 14:28
 5/5 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok csak mi már régebben jártunk csak most ujratalálkoztunk. És szeretem :/ ha beszéltél vele ird meg mivolt légyszi. Èn se merek vele erről beszélni....:/ de lehet hogy ő meg arravár hogy én lépjek :/
2013. okt. 6. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!