Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alakulgat valami egy lánnyal, akinek van egy kisfia, mennyire kell másképp kezelni a dolgokat, mint egy gyermektelen nővel?
Először is el kell fogadnod, hogy mindig csak a második helyen fogsz szerepelni. Néha olyan érzésed lesz, hogy csak mellékszereplő vagy. Sohasem leszel a legfontosabb.
Persze működhet így is jól, csak fejleszd a kompromisszumkészségedet.
Én jártam hasonló helyzetben. Nagyon jól elvoltunk és szerelmesek is voltunk egymásba. A lényeg, hogy fogadd el a gyermekét (nem apaként). És akkor minden oké.
44/F
Az én páromnak is van már egy kislánya. Én 27 éves nő vagyok. Az nem teljesen igaz, hogy mindig második leszel, ez csak felfogás és hozzáállás kérdése. Mi szoktunk erről beszélgetni, és a párom úgy fogalmaz, hogy két nő van az életében akik a legfontosabbak, a lánya gyermekeként és én a szerelmeként. Nem hiszem,hogy össze kellene hasonlítani. Szeretettel kell kezelni a helyzetet és nem lesz probléma.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!