Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért zavarja az embereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja az embereket az, ha azt mondom nekik, hogy "egyedül akarom leélni az életemet"?

Figyelt kérdés

22 éves férfi vagyok.

Miért zavarja az embereket az, ha egyedül akarok élni? Nem ártok vele senkinek. Élem a kis életem, és majd csak eltelik.

2013. szept. 27. 23:16
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Az átlagpasi az szemszög kérdése mert valaki különlegesnek találhatja és így az átlagpasi elképzelés megdől, de am. abban tényleg igazad van, hogy a magyar népesség csökken. Már lassan mi leszünk a kissebbség.
2013. okt. 13. 20:03
 32/35 anonim ***** válasza:

"Én hiszek neked de valahogy én mindig min. 170 cm-es csajokat szoktam látni az utcán, pedig szoktam nézelődni jobbra-balra."

Teljes mértékben egyetértek sajnos, kérdező! Én Budapesten élek és itt alig van 170 alatti csaj. Természetesen a 40 év alatti korosztályt értem, öregasszonyokból nagyon sok pici van, szinte mindegyik 160 körüli vagy alatti, de ők szexuálisan nem vonzanak. 40 vagy inkább 30 alatti nőkből viszont 10-ből legalább 8-9 170 fölötti. És 1-2 180 fölötti is megvan.

2013. okt. 13. 23:44
 33/35 A kérdező kommentje:
Én nem pont Budapesten élek, de ahogy mondtam, hogy itt nem látok max. elvétve 1-2 170 alatti csajt de azoknak is van már párjuk. Én meg már 22 évesen nem fogom sehogy se megpöccinteni a 170-es magasságot még akkor se ha pipiskedek, és sajna ugyebár a nőknek kell egyfajta biztonság érzet amit egy 170-es csajnak nem birok megadni. 170 alatti csaj meg ritka mint a fehér holló + még mellé, hogy egyedülálló is legyen.
2013. okt. 14. 00:44
 34/35 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok,ezzel szerintem semmi baj nincsen. Svédországban például tudtad,hogy a lakosság körülbelül 60%a él egyedül? Nem kényszerből,hanem mert megtehetik.:)

17L

2014. jan. 14. 01:00
 35/35 anonim ***** válasza:
Szerintem fiatal vagy és élettapasztalatlan hogy ezt eldöntsd... Ezért tartják furcsának. Majd ha szerelembe esel megtudod milyen jó ha áll melletted valaki :)
2014. jan. 14. 01:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!