Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves srác,15 éves csaj. Működhet?

Attól függ, hogy mennyire vagytok érettek egy kapcsolathoz. Akarjátok-e egyformán a szexet stb...
Nem tudom, szerintem amúgy nem.

09:28: Te gondolkodni nem tudó utolsó sutyerák. Gondolom örülnél neki ha az épp 15 éves lányod (esetleg még 14 mert 14 év 1 hónaptól már imádják 15-nek mondani magukat) egy felnőtt ember d*gná.
Ha igen akkor nálad tényleg valami nagy gond van.

Működhet, ha mindketten elég komolyak vagytok. Én 15 múltam, a barátom nem volt még egész 20, mikor összejöttünk. Azóta is együtt vagyunk :) ő dolgozott, nem járt fősulira, délutánonként taliztunk, telefonon beszéltünk és hétvégén együtt buliztunk. Tudni kell, hogy én tényleg komolyabb voltam az átlagnál, meg idősebbnek is néztem ki. Nem voltam hisztis 15 éves :)
Ő hagyta, hogy tanuljak, én hagytam a hobbiának élni. Így is bőven volt időnk egymásra. Kivárta az időt, amíg én is kész leszek a szexre. Azóta is minden ok. Szóval nem lehetetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!