Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit szólnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ha a párotok bejelentené, hogy külföldre megy dolgozni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt. Egy ideje mondogatta hogy elakar menni dolgozni de mostanra alakult úgy hogy lehetőség is van. Engem nagyon rosszul érint mert félek hogy erre rámegy a kapcsolatunk ( mivel az előző kapcsolatom ironikus módon hasonló ok miatt szakadt meg) másrészt rosszul is esik mert úgy érzem fontosabb neki ez a dolog mint ÉN, és képes elmenni és itt hagyni a munka miatt.

L/24

2013. szept. 26. 12:00
1 2 3
 21/23 AeonFLUX ***** válasza:
Vele mennék.
2013. szept. 26. 13:51
 22/23 anonim ***** válasza:
Na igen,ez függ attól is,hogy milyen a kapcsolatotok.Beszéltetek e már a közös jövőről,hogy melyikőtök,hogy képzeli el.Bár ha a párom ezt bejelentené,mi biztos leültünk,és megbeszéltük volna,hogy hogyan tovább,mit szeretne.Szerintem ezt ne mond neki,hogy úgy érzed nem vagy elég fontos neki...Ülj le vele,és kérdezd meg,hogy mit szeretne,és hogy gondolta,mi lesz veletek a továbbiakban?! A helyébe én is kimennék,ez nem is kérdés,és nem tartanám vissza.
2013. szept. 26. 14:13
 23/23 anonim ***** válasza:
Az én barátom nemrég jelentette be hogy kimegy egy évre dolgozni külföldre, mindenben támogatom, és úgy érzem hogy az a nő aki ennyit nem bír ki, az egy semmirekellő parasztot érdemel akinek jó a 3 műszakos gyári meló minimálbérért.
2013. szept. 26. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!