Mit szólnátok, ha a párotok csak úgy bejelentené, hogy elmegy a haverokkal külföldre?
párom ismer anniyra,hogy ilyet nem jelent igy be...
elképzelni csak ugy tudom,hogy azt mondja: "édesem,februárra tedd szabaddá maga,haverokkal egy hét horvátország,ugye jössz?"
ugy,hogy engem nem visz,sztem el se menne,annál jobban szeret,és ő sem szeretné,ha én nélküle mennék bárhová
helyedben én oltári nagy hisztit csaptam volna...
de ez én vagyok,nekem olyan párom van,aki tul szeret ahhoz,hogy ilyennel picit is megbántson...
22/L
Hát...nekem ettől a perctől nem lenne a párom...nem tudom mióta vagytok együtt, de azért ez nem egy esti sörözés témájú dolog...ha ezt nem beszéli meg veled, és ennyire lehet rá számítani és ennyire vagy fontos neki, akkor mit vársz tőle?
elvi kérdés, de az én párom nélkülem a családjával nem ment el Görögországba (pont akkor volt az egyetemi felvételim, nem mehettem) pedig ez azért más és biztattam, sőt könyörögtem, hogy menjen...helyette jött inkább és takarított velem az albérletbe ahová költöztem akkor...
szerintem át kell értékelni ezt a kapcsolatot, hogy kinek és mi fontos benne...azért az a minimum, hogy először Veled beszéli meg, már ha van annyira komoly a kapcsolat...
sajnálom ha megbántottalak, ez a véleményem...
üdv
ülj le vele beszélni és kérdezd meg, hogy miért nem kérte ki a véleményedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!