Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a párotok bejelentené, hogy külföldre megy dolgozni?
2 éve vagyunk együtt. Egy ideje mondogatta hogy elakar menni dolgozni de mostanra alakult úgy hogy lehetőség is van. Engem nagyon rosszul érint mert félek hogy erre rámegy a kapcsolatunk ( mivel az előző kapcsolatom ironikus módon hasonló ok miatt szakadt meg) másrészt rosszul is esik mert úgy érzem fontosabb neki ez a dolog mint ÉN, és képes elmenni és itt hagyni a munka miatt.
L/24
Ha csajom akarna kimenni külföldre dolgozni, akkor abból egy kulturált szakítás lenne (világossá tenném számára, hogy a szex az, ami miatt a férfi érzelmi köteléket akar).
Mondjuk ismerek olyan csajt, aki módszeresen olyan férfiakat van, akik külföldön dolgoznak, és csak pár havonta járnak haza.
A mai világban a legtöbb fiatal már külföldön dolgozik, mert itt nincs jövő!
Pakolj össze és menj vele, vagy később menj utána,hidd el, sokkal jobb lesz nektek ott kint!
Attól függ, ő hogyan állna hozzá.
Csak egy éved van a suliból. Ha ő addig megteremti kint az alapokat, a minimális egzisztenciát, akkor 1 év múlva te is kimehetsz hozzá. Addig is az alapokat megtanulod németül.
"A mai világban a legtöbb fiatal már külföldön dolgozik, mert itt nincs jövő! "
Az első tagmondat úgy ahogy van értelmetlen. Magyarországon sokkal kisebb értékű az elvándorlás, mint a régió többi országában. Jövője pedig külföldön is csak annak van, aki tanul valamit. Persze lehetsz egész életedben WC pucoló, ha ez a vágyad.
Nem fogok veled leállni vitatkozni, kedves válaszoló.
Itt wc pucoló állás sincs, vállalkozni lehetetlenség, és még lehet lejjebb süllyedni. Aki beszéli a nyelvet, annak nem kell wc-t pucolni és nem mindegy. Sok ismerősöm ment ki külföldre, senki nem jön vissza, vajon miért. Pár napon belül én sem leszek már itt, hála az égnek.
Attól függ, hogy előtte milyen hangnemben és miről folytak a beszélgetések. Bocs, így kicsit nehéz belelátni.
Rövid távról lenne szó? Néhány évről hogy megszedjétek magatokat? Ott szeretné leélni az életét? Lehetőleg veled? Akarsz egyáltalán mást országba költözni?
Pl. ha azzal a céllal szeretne kimenni, hogy kettőtöknek jobb jövőt biztosítson és szeretné, hogy jövőre kiköltözzek hozzá, akkor teljes szívemből támogatnám. Ha tényleg szeret, gondolj bele, neki is ugyanolyan rossz lesz nélküled, mint neked. (Ha csak ötlete sincs, hogy mit akar, miért, kivel és hol, akkor kétszer is meggondolnám a dolgot.)
25 éves vagyok, hasonló helyzetben. Több mint egy éve bírjuk távkapcsolatban, de heteken belül kiköltözök hozzá. Hát, nem mondom, hogy egy sétagalopp vagy hogy nagyon sokkal tovább bírnám még, de nem megoldhatatlan a távkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!