Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hiányzok nekem! :/ Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Ez az egész történet úgy kezdődött, hogy a barátommal szakitottunk még év elején, és külön voltunk egy ideig. Ez az idő alatt én megismerkedtem egy sráccal, akivel eléggé összemelegedtünk, de nem jártunk. Mindent meg tudtunk beszélni,remek beszélgető partner volt és törődött velem, akivel,aki mellett újra el kezdtem érezni mi is az a boldogság!? Kb. 2 hóbapig igy elvoltunk, utána nem birt magával és elkezdett más csajokat a hátammögött fűzögetni. Össze is vesztünk ez miatt, és április óta nem beszéltünk semilyen formában, és a nyári szünet alatt nagyon ritkán láttam őt. Nekem egyre jobban elkezdett hiányozni a társasága, de már csak, mint barát, mert a bizalmamat eljátszotta, és nem mernék párkapcsolatba kezdeni vele. Persze "férfi" becsülete miatt úgy elmegy mellettem, mintha észre sem venne és köszönni sem köszön, pedig egy suliba járunk és van, mikor együtt vannak óráink. Én azóta újra együtt vagyok a régi barátommal, akinek tudom, hogy nem tetszene az, ha án ezzel a sráccal kibékülnék valamilyen szinten, de nekem, akkor is szükségem van a társaságára! Mit kellene tennem? Lépjek valamit ez ügyben, hogy kibéküljünk? Hivjam valahogy fel magamra a figyelmét? Vagy inkább hagyjam rá, és majd amit a sors akar és hoz úgy alakulnak majd a dolgok közötte és közöttem?!2013. szept. 26. 00:51
1/9 anonim válasza:
Átvert ezért barátnak akarod? Te se vagy százas. :D
2/9 anonim válasza:
saját magadnak hiányzol ? gratulálok !.
3/9 anonim válasza:
Szerintem kár erőltetni ezt a kapcsolatot.
Nőként sem volt őszinte hozzád, miből gondolod, hogy barátként igen?
4/9 anonim válasza:
miért kéne a társasága? vicces? poénos? okos? nem tudod máshonnan pótólni azt ami neked belőle kell?
5/9 anonim válasza:
Félre akarsz lépni csak nem vallod be magadnak.
6/9 anonim válasza:
El kell döntened hogy mit akarsz tőle. Úgy gondolom(nőként),hogy tetszik neked ez a srác. Hidd el a párod nem örülne neki, ha találkozgatnál vele. Még barátként sem. Te mit szólnál hozzá, ha a párod találkozgatna egy lánnyal?
7/9 A kérdező kommentje:
Először is elnézést a szó hibáért, csak véletlenül gépelés közben egy "i" betű helyett "o" betűt irtam! Az Ő helyét senki sem tudná pótolni, mert annyira közel került hozzám, és ezek után sem tudok meglenni nélküle, hogy átvert. Épp ezért csak ilyen baráti viszony, hogy néha-néha beszélnénk meg ilyenek és semmivel sem több...Egyszóval a társasága az, ami hiányzik nekem azóta, ahogy összevesztünk. Nem akarom én megcsalni a barátomat, mert szeretem, de neki is vannak lány barátai és szerintem nekem is lehetnek fiú barátaim.
2013. szept. 26. 20:14
8/9 anonim válasza:
Majd kinövöd ezt az ökörséget.
9/9 A kérdező kommentje:
Hát így nehezen fogom, hogy most már minden nap látni fogom a suliban xD
2013. szept. 26. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!