Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek erős és mondjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek erős és mondjak neki nemet?

Figyelt kérdés
Ha szerettek valakit,aki már az exetek,de néha összejártok,úgy,hogy közben tudod,hogy mással is talizik,hogy zárnátok le a dolgot vele? Már mondtam is,hogy hagyjon,írtam is,de nincs eredménye. Kapcsolatot persze nem akar,de mégsem szakad le rólam . Mit tegyek? Mit tennétek? Szabadulnék ebből a szituból,bár még szeretem,de nem megy,nem enged.

2013. szept. 24. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Én vagyok annyira értelmes, racionális lény, hogy - határozottan - nemet mondok, ha valamiről tudom, hogy megtehetem és nekem nem jó.
2013. szept. 24. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy téged még az érzéseid vezérelnek.Ő ezt tudja,és szépen ki is használja.
2013. szept. 24. 15:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Másodikkal értem egyet. Nekem is van két pasi, akinek ha eszébe jutok elővesz a fiókból, ha nem kellek vissza tesz. És én ezt belátom, hogy nem vagyok elég erős nemet mondani nekik. Szóval te légy erős, minden kommunikációs csatornát zárj el, és akkor nem tud hogyan próbálkozni, neked meg könnyebb lesz :)
2013. szept. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!