Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok feleltek nekem őszintén?
Általánosságban: az ember féltékeny lény, erre lettünk beprogramozva, az emberek többsége nem szereti, ha a párja körül potenciális konkurencia legyeskedik. Ez nemtől függetlenül igaz.
Emellett, az ember szereti bebiztosítani, hogy mindig legyen kellő társasága, jó és vonzó partnere, ez szintén nemtől függetlenül igaz.
Vagyis általánosságban elmondhatjuk, hogy ezt a két kissé ellentmondásban álló dolgot kell egyensúlyban tartani mindkét félnek, ha azt akarják, hogy a kapcsolat működjön.
Egyéni szinten: mindenkinek más a kultúrája, ezért fölösleges általánosítani. Engem speciel nem zavar, ha fiú barátai vannak a barátnőmnek, és őt se zavarja, ha én lányokkal lógok. De azért vannak íratlan szabályok.
Fiatalabb koromban sokat elmélkedtem ezen a kérdésen. Akkor fektettem le az alapokat, hogy meddig mehet el a párom és ezzel együtt én is.
Végül arra jutottam, hogy a lánybarátok potenciálisan kapcsolatunkat nem zavarhatják. A férfi velem jár és nem a csaj ismerősével.
Ha később kerül a képbe egy lány, akkor sincs jobb lehetőségem mint bízni magamban és a páromban. Sokszor én magam hívtam meg a kedveseim új lány ismerőseit magunkhoz, hogy megismerhessem, mert egy idegen lánytól akármit is gondolhatok, de ha ismerem az illetőt akkor jobban elfogadom őt is, hiszen látom, hogy ő milyen.
Szóval sikeresen elkerültem ezeket a féltékenységi jeleneteket. Én megnyugszom, ha ismerem az aktuális párom lánybarátait.
A férjemnek vannak lány barátai is.
Az egyik be akart furakodni, pár nappal az esküvőnk előtt, fbn írogatott a férjemnek érdekes dolgokat. Az volt a poén az egészben, hogy én az egészet láttam, elolvastam, mert ott ültem a férjem mellett. Ezt a lányt némi távolságtartással kezelem de ennyi.
Van egy másik lány is, ő egy tünemény, picit többet is beszélgettem vele. Meg is értem miért kedveli a férjem.
Vannak más lányok is, de velük ritkán találkozunk, és nem is ismerem őket annyira.
Viszont a férjem sose adott okot arra hogy féltékeny legyek, így nem vagyok az. Megbízom benne. Amúgy meg a haveri programokra mindig is magával vitt.
Szóval nekem nincs bajom a lány barátokkal alapvetően.
Nekem is van pasi barátom, sőt, mi évekkel ezelőtt le is feküdtünk párszor. Azóta barátok vagyunk, de a férjem nem féltékeny, mert tudja, hogy nincs rá oka.
27/N
"egy gázon"? Ezt csak én nem értem? :O
Szerintem kicsit írhatnál helyesebben. Alig vannak tagolva a mondatok, mondatrészek! Köszi!
Engem nagyon zavarna. Féltékeny lennék. Persze ez nagyban függ a férfi és a nők személyiségétől is. Ezt nem lehet elhanyagolni és csak úgy válaszolni erre a kérdésre....
Csak tudod, én nőként rögtön feltételezném, hogy a sok lány közül valaki már tuti tetszett a srácnak, össze is akart jönni vele, de az kikosarazta - és most velem van, de a csajszit azért maga mellett tartja...
No meg, nem képes férfiakkal megértetnie magát?
Tudom, tudom, bennem túlteng az önbizalom hiány, de én ilyeneket éreznék.
Amúgy meg egy pasi (általánosítva!) sokkal könnyebben félrelép, ha a csajszi illegeti-billegeti magát, mert teljesen máshogy jár az agya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!