Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan büdöset fingott a barátom, hogy tegnap este majdnem elhánytam magam. Azóta látni se akarom, de egyfolytában hívogat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Facebookon is írogat, hogy mi a baj stb... pedig este mikor befingott szerintem láthatta, hogy rosszul lettem, annyira büdös volt, hogy be kelltt spray-vel fújni a szobámba miután elment, mert még akkor is éreztem a bűzt. Olyan volt mint egy pöcegödör. Nem akarom megbántani, de ha rá gondolok enni se bírok... nagyon érzékeny vagyok a szagokra, a bűzt nehezen viselem :( mit tegyek, hogy békén hagyjon?
2013. szept. 25. 14:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

30-as azért az merész, hogy ezt a legelején közlöd.

Van benned kurázsi ember.

Mondjuk ügyesen felvezetve nem vészes, de mégis első randin elképzelem, hogy közlöm a csajjal, hogy bocsi, de előfordulhat hogy kéngáz fog övezni... Uhh. Kemény vagy.

2013. szept. 25. 16:28
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

nem a legelején közlöm, azért ezt úgy direkt mellbe kicsit erős.

amikor elérkezik a megfelelő alkalom, akkor szoktam közölni.

ha esetleg félmeztelen lát, úgyse tudnám letagadni, a rajtam lévő különféle hosszúságú műtéti hegek miatt.

(#30)

2013. szept. 25. 16:58
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Hívd fel és fingjál egy nagyot a telefonba:)

Mint anno az Anettka műsorában:)

Hidd el akkor rá fog jönni mi a bajod vele!

2013. szept. 26. 23:39
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha ovis módon akarod elintézni, akkor nem való neked párkapcsolat. Amúgy azt hiszed hogy te nem fingsz? Max nem veszed észre, amikor alszol, ha egyébként visszatartod. A tiéd sem rózsaillatú.

Elég gázos:D , hogy így viselkedsz vele....szegény...

Nálunk is előfordult, hogy becsusszant, a férjemnek is , nekem is.. ilyenkor elpoénkodunk rajta, vagy alapból nem is tesszük szóvá... Minek? tök természetes dolog.

Amellett pedig lehet szellőztetni.

Szerintem egy jól működő párkapcsolatba ilyesmi bele kell hogy férjen...

27/N

2013. szept. 28. 14:57
 35/38 Fingkirály ***** válasza:

utolsó válaszolónak, még ha elkésve is:

Qhahahaha...ha én lennék a férjed és éreznéd azt a zamatot, amit én küldenék az orrod alá, nem lennél ilyen elnéző :P

2015. febr. 15. 19:21
 36/38 anonim ***** válasza:
74%
Most ezért létrehoztál egy új felhasználónevet ?
2015. máj. 3. 23:20
 37/38 Penner válasza:
100%
Te soha nem szoktál? Ne legyél állszent, kérd meg ha teheti ne melletted csinálja...
2020. márc. 24. 12:59
 38/38 anonim ***** válasza:
Lennék a helyedben hogy másképp lássam a dolgot te csaj 😀
2021. jan. 6. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!