Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan büdöset fingott a barátom, hogy tegnap este majdnem elhánytam magam. Azóta látni se akarom, de egyfolytában hívogat. Mit tegyek?
30-as azért az merész, hogy ezt a legelején közlöd.
Van benned kurázsi ember.
Mondjuk ügyesen felvezetve nem vészes, de mégis első randin elképzelem, hogy közlöm a csajjal, hogy bocsi, de előfordulhat hogy kéngáz fog övezni... Uhh. Kemény vagy.
nem a legelején közlöm, azért ezt úgy direkt mellbe kicsit erős.
amikor elérkezik a megfelelő alkalom, akkor szoktam közölni.
ha esetleg félmeztelen lát, úgyse tudnám letagadni, a rajtam lévő különféle hosszúságú műtéti hegek miatt.
(#30)
Hívd fel és fingjál egy nagyot a telefonba:)
Mint anno az Anettka műsorában:)
Hidd el akkor rá fog jönni mi a bajod vele!
Ha ovis módon akarod elintézni, akkor nem való neked párkapcsolat. Amúgy azt hiszed hogy te nem fingsz? Max nem veszed észre, amikor alszol, ha egyébként visszatartod. A tiéd sem rózsaillatú.
Elég gázos:D , hogy így viselkedsz vele....szegény...
Nálunk is előfordult, hogy becsusszant, a férjemnek is , nekem is.. ilyenkor elpoénkodunk rajta, vagy alapból nem is tesszük szóvá... Minek? tök természetes dolog.
Amellett pedig lehet szellőztetni.
Szerintem egy jól működő párkapcsolatba ilyesmi bele kell hogy férjen...
27/N
utolsó válaszolónak, még ha elkésve is:
Qhahahaha...ha én lennék a férjed és éreznéd azt a zamatot, amit én küldenék az orrod alá, nem lennél ilyen elnéző :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!