Péntek este óta egyfolytában azt érzem pisilnem kell de nem tudok pisilni csak alig és iszonyatosan fáj és ég Mi lehet a gond?
sőt még miután wcztem bőr darabkát is véltem felfedezni a papiron ...nagyon megvagyok ilyedve ...hova forduljak ?elég elöször a házi orvos vagy nőgyogyász ?
fel is vagyok puffadva mint ha tele lenne a hólyagom
Valószínűleg feláztál, hólyaghurutod van. Ne halogasd-minél hamarabb menj el háziorvoshoz vagy urológushoz. Valószínű kapni fogsz antibiotikumot, ami majd szépen megszünteti a panaszokat. (én ilyenkor mindig Monural port kaptam ez egy nagyon hatásos szer).
Addig is, próbálj sokat inni, hogy tisztuljon a hólyagod: Csalánlevél tea, zsurlófű tea...illetve van egy nagyon jó gyógynövényes tinktúra: Urogin (DM-ben beszerezhető)..ez is nagyon jól csillapítja a tüneteket! :)
Uh köszönöm szépen
Már nagyon kész vagyok ...
Remélem semmi komolyabb
5-ös vagyok!
Még azt oda írnám, hogy azért kell jó sok folyadékot inni, mert kiüríti a szervezetedből a baktériumokat, amelyek okozzák ezt a fertőzést! (arról nem is beszélve, hogy ennél a megbetegedésnél a legnagyobb megkönnyebbülés, amikor tényleg tudsz egyet pisilni)
Kérdező! Ma este ülj bele fél órára egy lavór jó meleg sós vízbe!!!
Csodát tesz!
De holnap mindenképp menj el dokihoz, ha így sem enyhülnek a panaszaid!
(egy exhólyagproblémás)
hát jó is lenne igen ha tudnék eggyet rendesen de ez egyszerűen elviselhetetlen...
sós víz? :/ hát jó mind1 nekem már csak ez hihetetlen amúgy is naponta vagy 5ször fürdök most :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!